Ας δώσουμε ένα τέλος στη απάνθρωπη σφαγή της φώκιας.‏

Discussion in 'Υπογράφω... με άποψη!' started by 1no, Mar 31, 2011.

 1. 1no

  1no New Member

  Για χιλιάδες χρόνια, οι φώκιες μετανάστευσαν από τη Γροιλανδία κάτω στην ακτή του Καναδά, σταματώντας κάθε άνοιξη για να γεννήσουν στο πάγο.Κάθε χρόνο, μια ομάδα των αλιέων κατεβαίνει στον πάγο για να χτυπήσει εκατοντάδες χιλιάδες φώκιες μέχρι θανάτου για να πουλούν το δέρμα των ζώων στη διεθνή αγορά της γούνας. Συστηματικά οι κυνηγοί γατζώνουν τα μωρά στο μάτι, μάγουλο, ή το στόμα και να τα μεταφέρουν πάνω στον πάγο, ενώ πολλές φορές τα ζώα έχουν ακόμα τις αισθήσεις τους. Πολλές από τις φώκιες που οδηγούνται στη σφαγή είναι μόλις λίγων εβδομάδων ! !

  Τα μωρά φώκιες δεν έχουν καμία ελπίδα, ούτε τη δύναμη να αντισταθούν, καθώς οι κυνηγοί τα χτυπούν με ρόπαλο μέχρι θανάτου, θανάτου που μυρίζει αίμα αθώων ψυχών.Η εμπορική σφαγή φώκιας είναι μια εκτός εποχής επιχείρηση κέρδους για τον κλάδο της αλιείας, και αντιστοιχεί σε λιγότερο από 1 τοις εκατό της οικονομίας της Νέας Γης.Η σφαγή της φώκιας δεν είναι μια δραστηριότητα διαβίωσης για τους ιθαγενείς λαούς, καθώς αντιστοιχεί στο 3 τοις εκατό των συνολικών σφαγών.

  Η τιμή της γούνας φώκιας έχει κατακόρυφη πτώση ως διεθνής κατακραυγή εναντίον των αυξήσεων σφαγής της φώκιας. Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαγορεύσει τα προϊόντα φώκιας, καθώς και οι ηγέτες του κόσμου, όπως ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Αυτού Αγιότητας Δαλάι Λάμα έχουν καταγγείλει τη σφαγή.

  Η ετήσια σφαγή φώκιας θα συνεχιστεί εάν εμείς δεν αρχίσουμε να μιλάμε και να αναλάβουμε δράση για να σταματήσει, έτσι παρακαλώ να προσθέσετε τη φωνή σας με την παγκόσμια κατακραυγή εναντίον της επαίσχυντης σφαγής της φώκιας του Καναδά.  Παρακαλώ βάλτε την υπογραφή σας εδώ:
  https://secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=2929&autologin=true

  Δείτε το βίντεο (προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες)
  http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=CanadaTheWholeWorldIsWatching-5&Player=flv
 2. Irmakias

  Irmakias New Member

  Δολοφονοι δεν χω λογια με τι καρδια το κανουν αυτο......
 3. lolita1

  lolita1 New Member

  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι ! ! ! ! ! ! ! !
 4. 1no

  1no New Member

  Η σφαγή άρχισε..πάλι..:mad:
 5. Brunitsa

  Brunitsa Member

  Πφφφ...τι θα γίνει πια..... :( :( :( Σε τι έφταιξαν;;;; no comments
 6. 1no

  1no New Member

Share This Page