Λοιπόν έχω δυο νεροχελωνακια εδώ και δυο μήνες σε 53 λίτρα χορις λάμπα γιατί οι γονείς μου λενε πως δεν χρειάζονται ειναι αλήθεια ?
Το θέμα ειναι πως τα Πετ σοπ δεν σου λενε τίποτα εγω πάλι καλά που υπάρχει και το Ίντερνετ και από εκει τα έβγαλα από τη χελωνιερα του θανάτου !
Έπρεπε να τα έβλεπες εγω διάλεξα άρρωστα όπου ευτυχώς σώθηκαν ηταν σε σκοτεινό μέρος με βουρκωμένο νερο και μάλιστα τζηκουνευονταν να τους δώσουν παραπάνω φαγητό
Να ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει και τωρα οι λεγαμενοι τους ακούν και δεν θέλουν να αποκτισω λάμπα !
Και γω πριν κανα δυο χρονια παρα λιγο να παρω χελωνιτσες απλα ειναι μονο "διακοσμητικό " σε χαμστερ κατεληξα και τωρα τρεχει στους υπονομους (τι τροφες βαλαμε τι απο ολα για να το δελεασουμε δεν ηρθε)
Εγω που το γουγλαρα μου εβγαλε χιλια δυοhttp://www.google.gr/search?hl=el&r...52976&q=χελωνακια νερου δεν τρωνε&v=133247963
Ρωτησα.πρεπει να τρωνε ασβεστιο(υπαρχει ειδικο σε πετ σοπ)και να το αλλαζεις μια φορα την ημερα το νερο.Μηπως το εβλεπες να ηταν.λαιμαργο?Τοτε μαλλον προετοιμαζεται για χειμερινη αναρκη (για να μην πεσει ασβεστιο)και τωρα αρχιζει να κοιμαται....
Ρωτησα και δεν.υπαρχει φαρμακο.Δεν θελω να σε συγχυσω αλλα μπορει να ψοφησει.Προσπαθησε να το ταισεις αν δεν τρωει ή να του δινεις την αγαπημενη του λιχουδια
Λοιπόν τους έχω θερμοστάτη άρα δεν θα μου κοιμηθούν και τωρα που τα βλέπω τρωνε ελάχιστο μα τρωνε το ασβέστιο αυτο τους το είχα ομως τελείωσε ακόμη περιμένω να φέρουν μηπος ομως φται η ελληψη λάμπας και ακτίνας uvb ?
Για ακτινες και τετοια δεν ξερω γιαυτο γουγλαρε το.Για την λαμπα μου ειπε πως δεν ειναια αναγκαια αυτα μου ειπε αυτα λεω...Για απορια ρωτα με για να ρωτησω την φιλη μου και να σου πω.