Φωτογράφηση σκύλων (και γάτων!:)

Discussion in 'Ρίξε Ανακοίνωση' started by Xotikouli, Jul 12, 2009.

 1. Xotikouli

  Xotikouli New Member

  Είναι κάτι που θέλω πολύ καιρό να κάνω, αλλά ως τώρα δεν είχα αρκετό χρόνο...

  Προσφέρω λοιπόν δωρεάν φωτογράφηση σκύλων σε σωματεία, καταφύγια και εθελοντικές ομάδες ανθρώπων που φροντίζουν αδέσποτα με σκοπό να να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες στις αγγελίες τους. Το μόνο που ζητάω είναι να εξασφαλιστεί η μεταφορά μου στις περιοχές που βρίσκονται τα ζωάκια γιατί συνήθως βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχω δικό μου μεταφορικό μέσο.

  Μπορώ επίσης να κάνω το ίδιο και για ιδιώτες, απλούς ιδιοκτήτες σκύλων που θέλουν καλές φωτογραφίες από τα ζωάκια τους καθώς και για εκτροφείς. Σε αυτή την περίπτωση η "αμοιβή" μου θα έχει τη μορφή δωρεάς σε φορέα που ασχολείται με αδέσποτα. Μου δίνετε δηλαδή το ποσό που θέλετε και σας στέλνω εντός λίγων ημερών την απόδειξη κατάθεσής του στο λογαριασμό του σωματείου που εσείς θα έχετε επιλέξει.

  Για μεμονωμένα σκυλιά, θα μπορούσε επίσης να είναι βολικό να τα φέρετε στο λόφο του Φιλοπάππου και να τα φωτογραφήσω εκεί μιας και μένω πολύ κοντά (και είναι και ωραίο μέρος για βόλτα )

  Ένα μικρό δείγμα από φωτογραφίες μου με θέμα τον σκύλο:

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]


  -Προτεινόμενες ώρες για φωτογράφηση είναι τα πρωινά και τα απογεύματα. Ενδιάμεσα και το φως δεν είναι καλό, αλλά και τα σκυλάκια ταλαιπωρούνται από την ζέστη.

  -Δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έχω για πάντα τον απαραίτητο χρόνο, αλλά υπολογίζω ότι αν με χρειαστείτε μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες θα είμαι διαθέσιμη.

  -Επικοινωνία εδώ, με π.μ. ή με e-mail: [email protected]

  Υ.Γ. Αν και δεν είναι σχετικό με το forum, το ίδιο μπορεί να γίνει και για γάτες (εκτός βέβαια από το κομμάτι με την βόλτα στου Φιλοπάππου!)
 2. Marin

  Marin Administrator

  Σε θέλουμε στις 25/7, μπορείς? Αν ναι, σε κλείνω από τώρα. ;-)
 3. Xotikouli

  Xotikouli New Member

  Για τις σκυλοβόλτες? Ναι, αμέ! Ήθελα να έρθω έτσι κι αλλιώς, αλλά (κλασικά) δεν είχα μεταφορικό. Αν βολευτεί αυτό, εκτός τρελού απροόπτου έκλεισε :)

Share This Page