Γέννα Μαλινουά

Discussion in 'Διάφορα Άρθρα' started by Phgouli, Jul 28, 2016.

 1. Phgouli

  Phgouli New Member

  Καλησπέρα σε όλους.

  Καθότι νέα στο φόρουμ,δεν ήξερα αν θα έπρεπε να ανοιξω εδώ ένα νεο thread ή στους "κτηνιάτρους"
  Πάμε λοιπόν!

  Έχουμε ένα Βέλγικο Μαλινουά περίπου 2 χρονών που την ζευγαρώσαμε με ένα καθαρόαιμο. Την πρώτη φορά που γέννησε πριν 6-7 μήνες περίπου έκανε 6 κουταβάκια από τα οποία επιβίωσαν μόνο 2.

  Την πρώτη μέρα,αφού γέννησε,βρήκαμε εντόσθια ελούθε και πανικοβληθήκαμε μην ξέροντας τι έγινε.
  (Σημ: η σκύλα γέννησε έξω στην αυλή σε δικό της χώρο) Λέγαμε λοιπόν,μη τυχόν κάτι να έφαγε το κουτάβι,ώσπου την επόμενη την πετύχαμε να τρώει άλλα 2. Τότε σιγουρευτήκαμε οτι και το πρώτο το έφαγε.
  Ε,με τα πολλά τις πήραμε τα υπόλοιπα και ευτυχώς τώρα βρίσκονται με τις νέες τους οικογένειες:D

  Πηγαίνοντας στον κτηνίατρο μας είπε πως ίσως να μην έχει το ένστικτο της μάνας και καλό θα ήταν να κάνουμε στείρωση να μην συμβεί πάλι

  Έλα όμως που γέννησε και δεύτερη φορά χωρίς να το θέλουμε!!Ουσιαστικά,μας την έκανε ο κοπράκος μας που έχουμε και φροντίζουμε και γέννησε πάλι 6 κουταβάκια.

  Μας έτρωγε η αμφιβολία,αν θα τα κρατήσει ή θα τα φάει πάλι. Τελικά,δυστυχώς έφαγε 1.:eek:
  Μέχρι τώρα που τα κουταβάκια είναι 8 ημερών,όλα βαίνουν σχετικά καλά με την εξαίρεση οτι η σκύλα έχει αρχίσει να παίρνει ένα συγκεκριμένο κουτάβι και να το κάνει βόλτες, να το παρατάει όπου βρεί και γενικά να έχει μια παράξενη συμπεριφορά.:confused:

  Δεν θέλουμε να τις τα πάρουμε τα κουταβάκια γιατί θηλάζουν ακόμα και μόνο κακό μπορεί να τους κάνουμε αν τα χωρίσουμε από την μάνα τους

  Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; o_O

Share This Page