Γνωριμία με τα μέλη του φόρουμ!

Discussion in 'Συζητήσεις / Ερωτήσεις / Δράσεις μελών κάτω των 15' started by ChristineAndtheTrump, Feb 22, 2018.

 1. Καλησπέρα σε όλους!

  Ονομάζομαι Χριστίνα και είμαι 20 χρονών. Μόλις έγινα μέλος στην παρέα σας και όπως μπορείτε να δείτε και στις προσωπικές μου πληροφορίες ο σκοπός μου εδώ είναι καθαρά εκπαιδευτικός. Αγαπώ τα ζώα και σκοπεύω μια μέρα να αποκτήσω το δικό μου σκύλο. Προς το παρόν κάνω υπομονή λόγω ασυμφωνίας των γονέων και έλλειψης χρημάτων.

  Θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με τα ζώα σε προσωπικό επίπεδο όμως, ενώ θα μου άρεσε να δουλέψω ως βοηθός σε κάποιο κτηνιατρείο, δυστυχώς δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία για να προσθέσω στο βιογραφικό μου.

  Όσο για τον προσωπικό μου φίλο, λατρεύω τα μεγάλα σκυλιά όπως τα Golden Retriever και τα γερμανικά ποιμενικά όμως δε ξέρω αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στην ενέργεια τους. Είμαι άτομο που ασχολείται πολλές ώρες με τη σχολή και όχι τόσο με τη γυμναστική οπότε ο χρόνος που έχω για καθημερινές βόλτες είναι γύρω στις 1-2 ώρες τη μέρα στην πόλη, χωρίς έντονο τρέξιμο και ενέργεια από δικής μου πλευράς. Έτσι έχω στραφεί στην εξερεύνηση μικρότερων ρατσών, προσαρμόσιμων σε διαμέρισμα και εκπαίδευση στο σπίτι (πέρα από τις βόλτες και τα ειδικά μαθήματα με εκπαιδευτή αν κριθεί απαραίτητο). Τα ημίαιμα πλασματάκια είναι επίσης μεγάλη μου αδυναμία, με μόνο άγχος μου τη περίπτωση φιλασθενείας.

  Όπως καταλαβαίνετε μπορεί να μην έχω καταλήξει σε συγκεκριμένη ράτσα όμως είμαι εδώ για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από τις δικές σας εμπειρίες και να προετοιμαστώ κατάλληλα να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα, φροντίζοντας παράλληλα να παρέχω όλα όσα θα χρειαστεί ο μελλοντικός μου φίλος.

  Χαίρομαι για τη γνωριμία! :):D:rolleyes:

Share This Page