1. Jelipop

  Jelipop New Member

  Πφ παιδιά ειμαι πάρα πολύ ανχωμένη ..

  Προχθές είχαμε αφήσει την μπουμπού μας στην αδερφή του φίλου για να βγούμε σαν άνθρωποι ένα Σάββατο κ εκείνης της έσπασε ένα τασάκι.. Μάζεψε τα γυαλιά ναι μέν αλλα προφανώς η σκατού πρόλαβε κ έφαγε μερικά .. :?

  Η αλήθεια ειναι οτι δν ειχε κάποιο πρόβλημα ήταν όπως ειναι πάντα . Το καταλάβαμε γιατι της κάνουμε μια θεραπεία για τα σκουλικάκια κ πρέπει να κοιτάμε τα κακά της . Κ χθές το βράδυ την ώρα που πήγαμε να τα μαζέψουμε είδαμε δύο κομμάτια γυαλί (αρκετά μικρά) στα κακά της.

  Δν μπορώ να βρώ τον κτηνιάτρο της απο χθές κ πραγματικά ανυσηχώ . Λέτε να έχει φάει κ αλλο ? Να εχει καποιο πρόβλημα ?

  Χριστέ μου αν πάθει κάτι θα σφάξω την αδερφή του Κώστα και μετά θα τρελαθώ . :shock:


  ...............................
 2. Δάφνη

  Δάφνη New Member

  Μα καλά, κάθεσαι και περιμένεις ποτε θα ευκαιρήσει ο κτηνίατρός σου. Πάρε το σκυλί και πήγαινε σε έναν άλλον, ή στο νοσοκομείο στο Πικέρμι! Θα λέμε τα αυτονόητα τώρα;
 3. Jelipop

  Jelipop New Member


  Nαι κούκλα μ να το πάω !! Είπα εγώ να μην το πάω ? Απλά θέλω κάποιον που να μπορεί να μου πεί τι να προσέξω κλπ κλπ !!

  Εdit. Βρήκα το γιατρό επιτέλους ! Κ μου είπε οτι δν κρίνει αναγκαίο να την πάω εφόσον δν είδα αίμα στα κακά της ..!! Να το παρακολουθήσω κ αν δώ κάτι παράξενο να την πάω .. !! Οπότε αγαπητή Κ. Δάφνη δν χρειάζεται να είστε τόσο επιθετική !! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σας .
 4. kyveli

  kyveli New Member

  Από ενδιαφέρον πιστεύω το είπε η Δάφνη έτσι, και όχι με κακή διάθεση. Αλλά ο γραπτός λόγος δε μεταφέρει συναισθήματα και τόνο φωνής, οπότε...

  Θα κοιτάς τα κακά της να δεις τι χρώμα έχουν, μην περιμένεις να δεις αίμα δλδ. Το μαύρο χρώμα υποδηλώνει κάποια εσωτερική αιμορραγία. Αν έφαγε μικρά κομματάκια, και δεδομένου ότι και αναλόγως με το τι γιυαλί ήταν, μπορεί να μην έσπασε σε πολύ μυτερά κομματάκια, αλλά πιο τετραγωνισμένα δε νομίζω ότι θα γίνει τίποτε. Ειδικά αν ήταν και φαγωμένη η κουτάβα. Έλεγχέ τη καμιά βδομαδούλα και είστε μια χαρά. Αν έχει φάει κανα μεγαλύτερο κομμάτι, ίσως πχ να της σφηνώσει στην "έξοδο" από τον πωπώ, οπότε ίσως χρειαστεί να τραβήξεις κάτι... (λέμε τώρα για πολύ extreme καταστάσεις... και φυσικά αν είχε γίνει κάτι τέτοιο πρώτα θα την είχε κόψει εσωτερικά).

  Καλό είναι πάντως το σκυλί σας να μάθει να μένει μόνο του σπίτι αλλιώς θα έχεις πρόβλημα για τα επόμενα 10-12-15 χρόνια, όσα ζήσει δλδ. Διάβασε για το τι είναι το crate. Και επικοινώνησε και με έναν εκπαιδευτή.

  Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κοιτάτε τα κακά της που της δώσατε την αποπαρασίτωση.... Είχε ήδη πρόβλημα με πολλά εσωτερικά σκουλίκια??? Της κάνετε κάθε μέρα θεραπεία δλδ? με έχετε μπερδέψει...
 5. Jelipop

  Jelipop New Member


  Tα κακά της απο μόνα τους ειναι μαύρα -σχεδόν- ... !!Κ αυτα τα γυαλάκια που βρήκαμε ήταν τετραγωνισμένα όχι μυτερά κ πολύ μικρά !! (Δόξα το Θεό)

  Το τασάκι δν το έσπασε η κουταβίνα μας αλλα η κουνιάδα μου !! Με τα μυαλά στα κάγκελα που λέμε !!! :lol:
  Όταν μένει μόνη της δν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε κάνει ζημιές !! Ειναι πολύ καλή ! Μόνο το νερό της ρίχνει έξω !!! :roll:

  Όσο για την αποπαρασίτωση που με ρωτάς ο γιατρός μας έδωσε μια κρέμα .. Μας είπε να την αφήσουμε χωρίς νερό κ φαγητό όλο το βράδυ κ να της βάλουμε αυτη την αλοιφη στον ουρανίσκο της ! Της το κάναμε στις 6 το πρωί γιατι έπρεπε να φάει μετά απο 2 ώρες !! Ύστερα κάθε που έκανε κακά της έπρεπε - και πρέπει για ακόμα 10μέρες- να τα κοιτάμε να δούμε αν έχουν κάτι "περίεργο" κ αν δούμε να συνεχίσουμε την θεραπεία !!!

  (Δν θυμάμαι πως την λένε την αλοιφή θα το κοιτάξω κ θα σου πώ ! Σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ !!)
 6. kyveli

  kyveli New Member

  Banmith τη λένε την αλοιφή.

  Πόσο μηνών και πόσα κιλά είναι το σκυλί? Δεν καταλαβαίνω κάποιες από τις μεθόδους "να μην έχει φάει-πιεί". Δεν έχουν νόημα, Τέλος πάντων...

  Πόσο καιρό έχετε το κουτάβι, από πού το πήρατε, πόσο μηνών είναι τώρα... Δεν είχατε κάνει και μία αρχική αποπαρασίτωση, τότε που μας είχες γράψει και για τον ψύλλο? Δεν είχε πάρει και τότε χάπι για σκουλίκια? (ή αλοιφή?)
 7. Jelipop

  Jelipop New Member


  Ειναι 3 μηνών τώρα κ κάτι ημερών ! Ειναι (με βάση την προηγούμενη εβδομάδα) 1 κιλό κ 750 γραμμάρια !! Όσο για αυτες τις μεθόδους που λες εγώ απλά ακολούθησα τις "εντολές" του γιατρού !!

  Την έχουμε ένα μήνα τώρα , το πήραμε απο κάποιον κύριο ο οποίος είχε πρόβλημα στη πολυκατοικία όπου ζούσε απο γνωστό σε γνωστό τεσπα το βρήκαμε !
  Απο οτι είδε ο γιατρός στο βιβλιάριο της δν είχε κανει ώς τώρα ...
  Τότε που σας είχα γράψει για το ψύλλο απλά ο γιατρός μας έδωσε ένα σπρέι για να εξοντώσουμε το ψυλλούλι !! Κ τίποτα περισσότερο !!
  Την Προηγούμενη Δευτέρα που πήγαμε στο γιατρό για το εμβόλιο της μας έιπε κ για τα σκουλικάκια ! Κ μας έδωσε αυτη την αλοιφή ! Τίποτα αλλο !!

  ΥΓ. Λές ο γιατρός να ειναι άντε γειά ? (!)
 8. platon

  platon Σκύλος

  Μια χαρά τα λέει ο γιατρός σου...

Share This Page