Καλό ταξίδι Νεμέα

Discussion in 'Σχετικά με κουνέλια' started by magikgeorge, May 21, 2013.

 1. magikgeorge

  magikgeorge New Member

  Σήμερα η κουνελίτσα μας αποφάσισε να μας αφήσει ξαφνικά. Μία ανορεξία απο χτές τα μεσάνυχτα έως σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια καταιγιστικη επιδείνωση. Μολις που προλάβαμε να την πάμε στον κτηνίταρο και έφυγε εκεί. Μέσα σε μισή ώρα τέλειωσαν όλα.

  Μωρό μου άν με ακούς εκεί που είσαι μαζί με τα άλλα κουνελάκια να ξέρεις ότι σ αγαπάμε και θα μας λείπεις.
  Συγγνώμη άν δεν κάναμε κάτι που ίσως θα μπορέσαμε να σε σώναμε. Κι άλλες φορές δεν έτρωγες δεν μας πηγε το μυαλό στο κακό!!!!! Συγγνώμη.
  Θέλουμε να ξέρεις ότι σ αγαπήσαμε όσο μας αγάπησες κι εσύ. Ησουν μία χοντροκουνελίνα , λαίμαργη , αλλά τρυφερή ...Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα φιλάκια που μου έδινες στη μύτη . ποτε δεν θα ξεχάσω τις λιχουδιές η το μαρουλάκι που έψαχνες στα χέρια μου.
  Καλό ταξίδι κουνελίνα μου.....ελπίζω και εύχομαι (και αυτο ζητάω από όλους σας να ευχηθείτε) να είσαι καλά εκεί που πήγες και να προσέχεις....

  Ο παππούλης σου

  [​IMG]
  Last edited: May 21, 2013
 2. christakos

  christakos New Member

  Λυπάμαι για το χαμό! Κουράγιο! Πόσο ήταν;
 3. magikgeorge

  magikgeorge New Member

  εμείς την είχαμε 2,5 χρόνια. Και την πήραμε 1-1,5 απο ότι μας είπαν. Ηταν μικρούλα ακόμα αλλά λαίμαργη....ο κτηνίατρος έλεγε ότι είναι σαν 2 κουνέλια μαζί. Ισως και αυτό ηταν το μοιραίο για αυτήν. Κυκλοφορούσε ελέυθερη στο δωμάτιο και ροκάνιζε κατά βούληση. Αν και προσέχαμε να μην υπάρχει κάτι επικίνδυνο , ανακαλύψαμε τελικά ενα μυστικο περασμα πρός ένα χαρτοκιβώτιο που του ειχε κόψει αρκετά κομμάτια. Μέσα είχε διάφορα ηλεκτρονικά. Ισως έφαγε κάτι απο εκει ...

Share This Page