Κουνελομαμά

Discussion in 'Κουνέλια ακατάλληλα για στιφάδο' started by Narkissa, Jun 22, 2010.

 1. Narkissa

  Narkissa New Member

  Χτές το βράδυ καθήσαμε με την αδερφή μου στον υπολογιστή και σαν νέα μέλη του forum σας αρχίσαμε να διαβάζουμε τα θέματα που κατά καιρους έχουν γράψει άλλα μελη, τις ιστορίες τους,τα άγχη τους, κ.τ.λ....
  1. Νιώσαμε σαν κάποιος να μας έχει βάλει κάμερα στο σπίτι. Διαβάζαμε για καταστάσεις τραγικά όμοιες με αυτές που ζούμε και ή κλαίγαμε από τα γέλια ή συμπονούσαμε όσο δεν πάει τα διάφορα πρόβληματα που κάθε μέλος εξιστορούσε...(ειδικά το θέμα με τα κουνελάκια που κάνουν την ανάγκη τους μόνο πάνω στο κρεβάτια μας:nono:)
  Τέλος,για να μη μακρυγορώ, μέσα από όλα αυτά που διάβάσαμε, κοιτάξαμε τα τερατάκια μας και συνηδητοποιήσαμε όλο το εύρος της έννοιας "κουνελομαμά"και παρόλο που σίγουρα είναι μεγάλη ευθύνη, είναι απίστευτο το πόσο όμορφα νίωθουμε έχοντας 2 μικρά κουνελομωράκια που θα τα μεγαλώσουμε και θα μας γνωρίσουν σαν να είμαστε οι πραγματικές κουνελομαμάδες τους...:):):)
  Μακάρι να έιχαμε ένα μεγάλοοοο διαμέρισμα και να μπορούσαμε να υιοθετήσουμε ακόμα μερικά κουνελάκια...
 2. mariaz

  mariaz Member

  Είναι πράγματι μεγάλη εμπειρία να συμβιώνεις με άλλο είδος ζωής. Και η δική μου επιθυμία είναι ίδια: να μπορέσω κάποια στιγμή να μαζέψω όσο πιο πολλά ζώα μπορώ στο σπίτι μου.
 3. Brunitsa

  Brunitsa Member

  Και εγώ με τον αδερφό μου κάνουμε τέτοιες σκέψεις(ένα τεράστιο σπίτι γεμάτο ζωάκια,ευρύχωρο, έξω από το δικό μας, με τεραααάστια αυλή και πολλά παιχνίδια, λιχουδιές κ.ά. για αυτά!!!!) Χαίρομαι πααααάρα πολύ που επιτέλους έχω βρει ένα φόρουμ όπου και άλλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κάνουν ίδιες θετικές σκέψεις με μένα και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες, τις απορίες μας και όχι μόνο!!!

Share This Page