Κρέμασμα κυνηγετικών σκύλων στην Κω - Πολύ άσχημες εικόνες

Discussion in 'Ρίξε Ανακοίνωση' started by noela, Mar 7, 2008.

 1. Kopros

  Kopros New Member

  επισης η φωτο με το κλουβι μεταφορας για κυνηγοσκυλα συνηθως για το αμαξι με ενα πεθαμενο μεσα δεν ειναι αρκετο στοιχειο?
 2. WOOFIE72

  WOOFIE72 New Member

  τελειωσε το αποφασισα ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ...καλυτερα να πηγαινω μια φορα στα 5 χρονια στο εξωτερικο :shock: :shock: :shock: :shock:
 3. Myriam

  Myriam New Member

  Παιδιά, διάβασα τα προηγούμενα ποστ- δεν το είχα παρακολουθήσει το θέμα απο την αρχή, (ούτε καν το άκουσα αυτές τις μέρες που έγινε, μιας και δεν ανοιγω τηλεόραση) και δεν ξέρω τι να πω.

  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ οταν βλέπω κάτι τέτοιο. Νόμιζα ότι η Ελλάδα είχε προχωρήσει όσον αφορά στο θέμα της φιλοζωϊας. Την δεκαετία του 80 δεν υπήρχε καν αυτός ο όρος. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια όμως νόμιζα ότι έχουμε προχωρήσει κι εμείς σε αυτό το θέμα.

  Να όμως που μας διαψεύδουν οι Ελληναράδες νησιώτες Κυνηγοί που δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να κρεμάσουν τα αβοήθητα ΔΙΚΑ Τους Ζώα.

  Ο Γκάντι είχε πει ως γνωστόν, πως ένας πολιτισμός ΚΡΙΝΕΤΑΙ από την συμπεριφορά του ως προς τα Ζώα. ΝΑ λοιπόν ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ αυτών των ανθρώπων που παρακαλάνε να έρθουν τουρίστες στα μέρη τους..

  Εδώ πρόκειται φυσικά για ΚΤΗΝΗ.
  Τι πρέπει να κάνουμε για να πληρώσουν αυτοί οι άνθρωποι? Υπάρχει ελπίδα να τιμωρηθούν σε μια χώρα που η δικαιοσυνη -ιδιαιτερα απενατι στα ζώα μοιάζει να είναι ανύπαρκτη;

  Λυπάμαι πολύ, μα πιο πολύ ντρέπομαι..
 4. Dimitra94

  Dimitra94 New Member

  Ντρεπομαι για το ειδος μας!Ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος γιατι σκεφτομαι αυτα τα κτηνη που υπαρχουν και ''μολυνουν'' τις ζωες ολων!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,ΠΟΛΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!!!!!!
 5. dora

  dora New Member

  Νομίζω πωψς το έχεις αναφέρει σε πολλά θέματα από χθες..
  Έχουμε όλοι καταλάβει την απέχθεια σου για το ανθρώπινο είδος, it's ok now....
 6. Dimitra94

  Dimitra94 New Member

Share This Page