ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ Ή ΒΟΗΘΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ???

Discussion in 'Εδώ ζαλίζουμε τους κτηνιατρους...' started by lara 28.2.14!, Dec 10, 2016.

 1. lara 28.2.14!

  lara 28.2.14! Active Member

  Γεια σας. Σε λίγα χρόνια δείνω πανελλήνιες, (εαν δεν εχουν καταργηθει μεχρι τοτε) Οπως σας εχω πει θελω να γινω κτηνιατρος ομως προσφατα ανακαλυψα οτι υπαρχει και ενα αλλο <<επαγγελμα>> που ειναι μεσα στο κτηνιατρείο. Ο βοηθός του. Δεν έχω καταλάβει καλά τις διαφορές ανάμεσα στον βοηθό και στον κανονικό κτηνίατρο. Εαν καποιος ειναι κτηνιατρος ή εχει καποια πειρα στο επαγγελμα να με ενημερωσει παρακαλω.
  Ευχαρισρτω
 2. Ntorina

  Ntorina New Member

  Και εγώ θέλω να γίνω κτηνίατρος:)....Πόσο χρονών είσαι???....τελος πάντων...Νομίζω πως σπουδάζεις κτηνιατρική και αφού τελειώσεις τις σπουδές σου δουλεύεις ως βοηθός λίγα χρόνια μέχρι να ανοίξεις δικό σου κτηνίατριο...Κάνεις κάτι σαν πρακτική... Ελπίζω να τα καταφέρεις.... Παρεπιπτόντως πολύ γλυκούλα η σκυλίτσα σου ;)
 3. lara 28.2.14!

  lara 28.2.14! Active Member

  Ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σουκαι τα ωραια σου λογια!!
 4. Evellyn1987

  Evellyn1987 New Member

  Δεν αναφέρεται στο πως ξεκινάς. Αναφέρεται στις διαφημίσεις των ιδιωτικών σχολήν στην ειδικότητα <<Βοηθός κτηνιάτρου>>.
 5. Evellyn1987

  Evellyn1987 New Member

  Κτηνίατρος φυσικά.
  Οι σπουδές που λαμβάνονται υπόψιν είναι στο Πανεπιστήμιο.
  Οι σπουδές για <<βοηθούς>> που διαφημίζουν τα διάφορα ιδιωτικά σχολεία δεν είναι σπουδές.
  Όσοι πήγαμε να <<σπουδάσουμε>> βοηθοί, ναι μεν μελετήσαμε πολύ και χάσαμε χρόνια απο την ζωή μας, αλλα στα ιατρεία ζητούν Ιατρούς. Για βοηθούς προσλαμβάνουν και αγράμματους συγγενείς τους.
 6. JoJo

  JoJo New Member

  Νομίζω ότι είναι πολύ άδικο και κακό αυτό που λες !! και στο λέω ως ένας άνθρωπος που από παιδί ήθελε να γίνει κτηνίατρος και δύο χρόνια πριν δώσω πανελλήνιες αποφάσισα οτι δεν μπορώ να γίνω για δικούς μου λόγους και πήγα σε ενα ιδιωτικό ιεκ και σπούδασα βοηθός κτηνιάτρου/νοσηλευτής ζώων !! επίσης διαφωνώ στο οτι ζητούν μόνο γιατρούς καθώς σε μια κλινική η σε ένα νοσοκομείο χρειάζεται και ο γιατρός και ο νοσηλευτής !! μόνο στην Ελλάδα εχω δει τέτοια υποτίμηση προς αυτή την ειδικότητα !! λυπάμαι !!

Share This Page