Μαζεύουν αδέσποτα στο Κιλκίς για να ταΐσουν τις τίγρεις το

Discussion in 'Δράσεις-Διαμαρτυρίες' started by yasmin1gr, Apr 26, 2009.

 1. yasmin1gr

  yasmin1gr New Member

  Το τσίρκο Roma βρίσκεται αυτό το διάστημα στην περιοχή του Κιλκίς, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες μέρες.

  Όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να απαγορευτούν τα τσίρκο με άγρια ζώα. Έτσι μόνο θα σταματήσουν οι εξευτελισμοί και τα βασανιστήρια, στα οποία υποβάλλονται, και σε πολλές περιπτώσεις, οι θάνατοί τους.

  Οι Δήμαρχοι της κάθε περιοχής είναι αυτοί που θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν άδεια εγκατάστασης του τσίρκο στην περιοχή τους.

  Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, και ας στηρίξουμε το Φιλοζωικό Σύλλογο Κιλκίς, στέλνοντας μηνύματα αγανάκτησης στο Δήμαρχο, κ. Τερζίδη ([email protected],[email protected])23413 52100 23413 52101 ΔΗΜΑΡΧΟΣ / ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 23413 52102), για να δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτό το θεσμό, και δε θέλουμε τα παιδιά μας να γίνουν θεατές ενός τέτοιου ανεπίτρεπτου θεάματος.


  Έτσι δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Αγάπη (http://www.love4pets.gr/)

  Εγώ θα σας πω και αυτό που κρύβεται από πίσω! Μίλησα με γνωστούς και φίλους στο Κιλκίς (ο φίλος μου κατάγεται από εκεί, και πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά προφανώς).

  Ατομα του τσίρκο, γυρνούσαν τα γύρω χωριά και μερικά απόμερα σημεία στο Κιλκίς, αγοράζοντας με 20 το κεφάλι σκυλιά! Μαντέψτε τι τα ήθελαν!!! Γιατί να πληρώνουν κρέας για τις ΤΙΓΡΕΙΣ του τσίρκο όταν υπάρχει άφθονη τροφή εκεί έξω, πολύ πιο φθηνά; Εξαφανίστηκαν πάνω από 25 σκυλιά από τα γύρω χωριά ήδη! Και το τσίρκο είναι γεμάτο κόσμο!

  Μπορούμε λοιπόν όλοι να βομβαρδίσουμε το Δήμαρχο με email, να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν την κατάσταση; Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε αυτή τη σημείωση έχετε σκύλο μάλλον! Ε, ωραία. Τώρα φανταστείτε οι τελευταίες στιγμές του ζώου σας να είναι κλεισμένο με βία μέσα σε ένα κλουβί με μία πεινασμένη τίγρη! Τώρα, αν θέλετε, γράψτε ένα υπέροχο email στις τοπικές αρχές!!!

  Πρέπει να κάνουμε κάτι, όλοι μαζί!!!

  ΦΑΞ

  Γραμματ. - Δημάρχου
  23413 52150
  - Αντιδημάρχου Δοικ.
  23413 52136
  Πρασίνου Καθαριότητας
  23413 52119


  [email protected]
 2. Τάνια

  Τάνια New Member

Share This Page