Μια βοήθεια όποιος μπορεί να ξέρει..

Discussion in 'Πτηνά' started by user198, Sep 3, 2019.

 1. user198

  user198 New Member

  Καλησπέρα έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για αυτό το θέμα..
  το καναρίνι μου συχνά εμφανίζει θέματα και κάνω ότι μπορώ να το βοηθείσω και τα κατάφερνα μέχρις στιγμής. αυτή τη φορά ήταν γενικά καλά αυτές της μέρες και ξαφνικά παρατηρώ μια "φούσκα" στο κάτω μέρος του ενός ποδιού του. έχει φουσκώσει το ποδαράκι του σαν να έχει φλεγμονή.. δεν ξέρω..
  να σημειώσω οτι εγώ του κόβω τα νύχια γιατί μου έχουν πει στο pet shop δεν είναι δύσκολο.. και δεν τα κόβω τελείως πάνω μόνο λίγο λίγο κάτω ελάχιστα. αλλά δεν ξέρω μπορεί να εγώ? κάτι να έκανα λάθος?
  Αφού είδα το φούσκωμα αφίσα λίγο καιρό να περάσει μπας και φύγει μόνο του (λέω κάνα μικρο χτύπημα θανε γιατί είναι λίγο ατσουμπαλο και σκαρφαλώνει πολύ) αφού πέρασε λίγος καιρός είδα οτι δεν
  φεύγει και το πήγα στο pet shop. Είναι ένα παιδί που ξέρει το είδος γιατί ασχολείτε χρονια. (δεν έχω κοντά κτηνίατρο και δεν ξέρω αν βλέπουν καναρίνια και πόσο θα μου ζητήσει, δεν είμαι καλά οικονομικά)
  Μου λέει δεν είναι τίποτα, κάπου το χτύπησε.. τον ρώτησα πως μπορεί να χτύπησε και μου λέει μπορεί να πιάστηκε σε κάνα σιρματακι.. μου λέει βάζε του μπενταντιν. και του βάζω 3 μέρες τώρα.. δεν βλέπω αλλαγή.. ξέρει κανεις τι να κάνω?
  https://i.ibb.co/rdzTVpg/0.jpg

  https://i.ibb.co/wLVHjPy/1.jpg

  https://i.ibb.co/nwb3gCz/2.jpg

  https://i.ibb.co/5jNN5X5/3.jpg

  https://i.ibb.co/Zf6Fhfv/4.jpg

  https://i.ibb.co/kG8Crfb/5.jpg
  Last edited: Sep 4, 2019

Share This Page