Μάρλεϊ ένας μεγάλος μπελάς από Εκδόσεις Δρεπανιά

Discussion in 'Γενικά' started by zoofilos, Sep 8, 2008.

 1. zoofilos

  zoofilos New Member

  Αρκετά καλό βιβλίο που αναφέρεται στις περιπέτειες ενός Λαμπραντόρ Ριτρίβερ και στο πως η παρουσία του μπορεί φαινομενικά να ταράζει τη οικογενειακή γαλήνη αλλά στην πραγματικότητα να την αλλάζει προς το καλύτερο. Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο με πολύ απλό τρόπο που κυλάει γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον αυτό που βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο ήταν η πληθώρα ξαθημερινών γεγονότων πολλά από τα οποία τα είχα ήδη περάσει με το δικό μου σκύλο. Ο Μπούκι δεν είναι Λαμπραντόρ αλλά στη συμπεριφορά του είναι το ίδιο ανεξάρτητος και ανυπάκουος μα ταυτόχρονα παιχνιδιάρης και γλυκούλης με το Μάρλεί. Για όσους ενδιαφέρονται το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δρεπανιά (210.34.11.455).

  Υ.Γ. Εξαιρετική η εκπομπή της Αργυρούς στο ραδιόφωνο του Αnt1, κάθε Σάββατο στις έξι. Μόνο για ζωόφιλους.
 2. editionsdrepania

  editionsdrepania New Member

  Καλημέρα σε όλα τα μέλη του Forum. Ονομάζομαι Μάριος Βελέντζας και εργάζομαι στις εκδόσεις Δρεπανιά. Για οποιον δυσκολεύεται να βρει το συγκεκριμένο βιβλίο, αφήνω τα στοιχεία του εκδοτικού μας:
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑ
  ΑΙΟΛΕΩΝ 36Γ, ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
  210.34.11.455
  [email protected]
  youtube ("marley enas megalos mpelas")
  facebook ("editionsdrepania")

  Θα ήθελα επιπλέον να σας πω ότι το προσεχή Φεβρουάριο θα βγει και η μεταφορά του στους κινηματογράφους από την Odeon. Στη ταινία θα πρωταγωνιστεί η Jennifer Aniston.

  Φιλικά,
  Μάριος Βελέντζας
  Εκδόσεις Δρεπανιά
 3. editionsdrepania

  editionsdrepania New Member

  Ιστοσελίδα των Εκδόσεων Δρεπανιά

  www.drepaniabooks.gr

  Μέσα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου καθώς και να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας.

  Φιλικά,
  Μάριος Βελέντζας
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑ

Share This Page