Να τα χωρίσω ή όχι;;;;

Discussion in 'Χάμστερ' started by klea, Nov 2, 2014.

 1. klea

  klea New Member

  Απο τότε που τα χαμστεράκια μου γέννησαν , μετά απο τρείς εβδομάδες έχουν αρχίσει να τσακόνονται (οι γονεις).Αλλά δεν ξέρω να τα χορίσω ή όχι . Επείσης τα μικρά πόσο χρονών πρέπει να είναι για να τα χορίσω
 2. Myrsini9999

  Myrsini9999 New Member

  Μπορεί απλώς να μαλώνουν για τα ονόματα των παιδιών ;););)
 3. Marin

  Marin Administrator

  Ναι πρεπει να τα χωρίσεις. Και συντομα πρεπει να χωρισεις και τα μωρα (σε αρσενικά και θηλυκά), γιατι πολυ γρηγοροτερα απο οσο μπορει να πιστευεις, αρχιζουν και ζευγαρωνουν μεταξυ τους.
 4. odim

  odim New Member

  το κάθε μικρό όταν απογαλακτιστεί θέλει τη δική του στέγη,πιθανόν να υπάρχουν επιθετικές συμπεριφορές μεταξύ κάποιων μικρών,ο κτηνίατρος που ξέρω οτί ζευγαρώνει ασπρους νανους και τα πουλάει τα χει ανα ζευγάρια αδερφάκια απο μικρά μαζί,θέλει προσοχη γιατί μπορεί να χτυπηθούν ασχημα μεταξυ τους και να πληγωθουν..
 5. mariaz

  mariaz Member

  Στα τρωκτικά παρατηρείται έντονα το φαινόμενο ο αρσενικός να γίνεται επιθετικός προς τα μικρά του και η μάνα να του επιτίθεται για να τα προστατεύσει. Θέλουν χώρισμα οι δύο γονείς και όταν μεγαλώσουν τα μικρά, κι αυτά σε κλουβάκι ανά γένος (θηλυκά - αρσενικά).
 6. kathrin

  kathrin Member

  Να ξερεις επισης οτι πολλες φορε ο αρσινικος οταν γινει πατερας μπορει να τα φαει τα μικρα ... μογ συμβηκε ..προσεχε πολυ ...!!!

Share This Page