Ένας μεγάλος κουνελος ψαχνει καταλληλο κλουβι!

Discussion in 'Κουνέλια ακατάλληλα για στιφάδο' started by Olaf, Dec 5, 2016.

 1. Olaf

  Olaf New Member

  Γεια σας!!! Έχω έναν κούνελο ονόματι Όλαφ εδω και 3 εβδομάδες μαζί με τον κούνελο αγόρασα και ένα κλουβί όμως θεωρω ότι είναι πολύ μικρο γι αυτον είναι μεγαλος κούνελος και στρουμπουλος και δεν χοράει στο κλουβάκι του! Χρειάζεται να μένει μέσα στο κλουβι όσο είμαι στη δουλειά και οσο κοιμάμαι και δεν χωράει...Διαβαζω εδώ για τουαλέτες αλλα στο pet shop που ρώτησα μου είπαν δεν υπαρχει κάτι τέτοιο επίσης ρώτησα για μεγαλυτερο κλουβι και πάλι όμως είναι μικρο για εκείνον αυτο που έχουν...(μένω σε επαρχιακή πόλη) και είναι και μεγάλος κουνελος και μέσα σε αυτο το κλουβάκι του δεν χωράει τουαλέτα που να τον χωράει γενικα δεν ξέρω τι πρέπει να του πάρω για να είναι άνετος και χαρούμενος κουνελάκος!!! Όποια απάντηση θα μου φανει χρήσιμη!!!
 2. marich

  marich Active Member

  Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία να δούμε για ποσο μεγαλο κουνελι μιλάμε ?
 3. Olaf

  Olaf New Member

  Αυτός είναι ο Όλαφ μου 6 μηνων... Ψαχνω επισης κουνεγιατρο στο Ρεθυμνο κρήτης για να μου τον στηρώσει μήπως γνωριζει κανείς πως να ψάξω;;;

  Attached Files:

  Margarita7 likes this.
 4. marich

  marich Active Member

  Και εμενα τόση ειναι περιπου η δικιά μου !
  Εμενα ηταν σε ενα κλουβί δυο φορες το μέγεθος της και ηταν μια χαρά !
 5. lara 28.2.14!

  lara 28.2.14! Active Member

  Τα κουνέλια χρειάζονται χώρο. Οπότε μπες στο internet και βρες ένα μεγαλύτερο κλουβί γιατί είπες ότι μένεις σε επαρχία και εκεί δεν έχει μεγάλη ποικιλία.
  Margarita7 likes this.

Share This Page