Πειράζει που είμαι και πολύ φάτσας?

Discussion in 'Εγώ είμαι ράτσας αλλά και φάτσας' started by ROTTIE, Jun 21, 2007.

 1. fwteinh

  fwteinh New Member

  καλως τα παιδια :-D !!καλα που βρηκαν και την εβαλαν τη φολα στην Παρνηθα..κοπανοι (μπαρδον)!παντως...οντως τα χρηματα δεν μπορουν να σε αποζημιωσουν οταν εχει πεθανει το σκυλακι σου (η γατακι σου) , μπορουν ομως να χρησιμοποιηθουν με πολλους τροπους απο τα σωματεια! :)
 2. ROTTIE

  ROTTIE New Member

  Η Πάρνηθα είναι γεμάτη από φόλες!
  Τις πετάνε παράνομοι ντόπιοι κυνηγοί (η Πάρνηθα αποτελεί εθνικό δρυμό και το κηνήγι είναι έτσι κι αλλιώς παράνομο), για να εξολοθρεύσουν τα σκυλιά των ξένων παράνομων κυνηγών! :rock:

  Η «λογική» του παραλόγου σε όλη της την μεγαλοπρέπεια!

  Όταν έκανα καταγγελία στο δασαρχείο της Πάρνηθας, η απάντηση ήταν πως είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δουλεύουν πενθήμερο, οπότε δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για το συμβαν! :?
  Εμείς βλέπετε, είχαμε την ατυχία να φάει το σκυλί φόλα Μ. Παρασκευή, που είναι ημιαργία… :(
 3. joan

  joan New Member

  Καλώς ήρθες Rottie. Την είχα διαβάσει την ιστορία του μικρού και μάλιστα με πολλή αγωνία. Η συμπεριφορά του επανήλθε? Εννοώ ήταν κάποια στιγμή που δεν σας αναγνώριζε και είχε αλλάξει κάπως.
 4. ROTTIE

  ROTTIE New Member

  Ευχαριστώ πολύ! :D

  Όλα καλά ευτυχώς! :smt040

  Το πρόβλημα είχε προκύψει, διότι τα οργανοφωσφορικά που περιείχε η φόλα, δεσμεύουν τους νευροδιαβιβαστές στον οργανισμό του ζώου, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διαταραχές στην συμπεριφορά του.
  Με τον καιρό (πέρασε σχεδόν ένας μήνας), ο οργανισμός του επανήλθε σταδιακά στην φυσιολογική του λειτουργία και πλέον μιλάμε για ένα κακό όνειρο που πέρασε, αφήνοντας μας με κακές αναμνήσεις και πολύτιμη εμπειρία…
 5. joan

  joan New Member

  Μπράβο, πολύ χαίρομαι!

Share This Page