Περίπτωση βάναυσης συμπεριφοράς απο μαγαζί στις ΗΠΑ

Discussion in 'Σχετικά με τα Pet Shops που εμπορεύονται ζώα' started by Niva2gr, Nov 23, 2007.

 1. Niva2gr

  Niva2gr Moderator

  Έτσι, για να καταλάβουμε και πιο λιανά γιατί στα πιο πολλά πετ σοπ που πουλάνε ζώα οι ιδιοκτήτες είναι στυγνοί εγκληματίες!
  Δείτε:
  http://www.pet-abuse.com/cases/472/WI/US/

  Και για τους μή αγγλομαθείς αυτή είναι μιά περίληψη της περίπτωσης: Οι κύριοι κατέψυξαν ένα ζωντανό χάμστερ, και ισχυρίστηκαν οτι το νόμιζαν για πεθαμένο, επίσης οι ελεγκτές βρήκαν στην κατάψυξη και ένα ζωντανό, αλλά άρρωστο ferret και οι υπάλληλοί τους κατήγγειλαν οτι τους έβαζαν να πνίξουν κουνέλια βάζοντάς τα σε ένα κουτί χωρίς αέρα! Οι κύριοι πουλούσαν κατεψυγμένα μικρά ζώα για κατοικίδια φίδια, αλλά παρ' όλα αυτά οι ελεγκτές βρήκαν στο μαγαζί έναν άρρωστο βόα χωρίς είδικό σύστημα θέρμανσης και μερικά παραμελημένα ερπετά!

  Αρχικά κρίθηκαν αθώοι (και εγώ δεν ξέρω πώς) αλλά τους ασκήθηκε έφεση και περιμένουν τη σειρά τους στα δικαστήρια πάλι! Αν πώ οτι τους αξήζει να πεθάνουν στην φυλακή χωρίς να ξαναδούν ποτέ τους φως θα είμαι υπερβολική;
 2. XxArtemisxX

  XxArtemisxX New Member

  Μπα εγώ δεν το θεωρώ υπερβολικό,μετά από αυτά που έχουν κανει
  στα κακόμοιρα πλασματάκια!!
  Μη σου πω ότι προτιμώ να τους βάλουν σε ένα ψυγείο να δουν τη
  ωραία νιώθανε τα ζωάκια να πεθαίνουν σε ένα ψυγείο και μετά
  να τους κάνανε κομματάκια και να τους έδιναν τροφή για τα ερπετά!! :badgrin:
  Τώρα μάλλον έγινα εγώ υπερβολική!! :-D :-D
 3. AMFIKRATIA

  AMFIKRATIA New Member

  Συμφωνώ και επαυξάνω... Δεν είναι υπερβολική μιά τέτοια τιμωρία...
 4. Niva2gr

  Niva2gr Moderator

  Βασικά δεν είναι μοναδική περίπτωση! Όμως προς το παρόν είναι η μόνη περίπτωση που έχω βρεί, που πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης! Να γιατί δεν πρέπει να στηρίζουμε τα μαγαζιά με ζώα!
 5. gikkat

  gikkat New Member

  Τα posts για το θέμα με τη Σαλαμίνα μεταφέρθηκαν εκεί. Παρακαλώ μη συνεχίζουμε να βγαίνουμε εκτός θέματος. Το θέμα υπάρχει στο "ρωτήστε.. απαντάμε" και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει εκεί. Δεν είναι απαραίτητο να "αναγγέλουμε" συγκεκριμένα θέματα σε άσχετα posts...

  Κατερίνα

Share This Page