loipon gia peite poia einai ta agapimena sas troktika? pontikakia,hamsterakia,kounelakia,indika xoiridia...? poia ?
xexe k esi kounelia e toso kala einai vre paidia? ego exo akousei oti mirizoun sxetika k 8eloun poli taktiko ka8arisma .. :S
prepei na kanoun poli kala katoikidia oi arouraioi apo oti exo diavasei oute apo auta eixa pote logo goneon!!
kounelakia k hamsterakia!!! eidika hamsterakia e snake??? ;p vasika dn mporw na dialeksw gt exw k ta duo!!!
ΟΛΑ .. δεν μπορω να ξεχωρισω ... καποια στιγμη πρωτα ο Θεος θελω και ενα κουνελάκι (εχω 3 ινδικα και 3 νανακια χαμστερακια τωρα ) αλλα διαβάζω οτι ειναι λιγο ευαίσθητα και θέλουν αρκετή προσοχή και ειδη εχω πολλα το αναβάλω και θα δω στο μελλον ισως.
θα πω και εγω αρουραιους...εχω 4 και ειναι οντως πολυ κοινωνικοι και πραγματικα εξυπνοι..μοιαζουν με μικρα σκυλακια!
Εμένα τα χάμστερ... πρόσφατα μου έφεραν στο μαγαζί ένα χάμστερ που βρέθηκε στο δρόμο. Είναι το δεύτερο αδέσποτο χαμστεράκι που έρχεται στα χέρια μου, το πρώτο το είχα βρει στη Λ. Μεσογείων. Είναι απίστευτα τα μικράκια αυτά, τα λατρεύω!!!
Δεν έχω ακούσει ποτέ να παρατάνε hamster. Αλλά έχω ακούσει hamster να δραπετεύουν. Είναι escape artists. btw Μάριν, αυτό που βρήκες, μήπως μοιάζει με αυτό?
Ναι Είναι ο cookie, έτσι το ονόμασε η κοπέλα που το πήρε. Αλλά δραπέτευσε. Και λόγω καλοκαιριού ήταν ανοιχτή και η μπαλκονόπορτά της... http://www.pets.gr/forum/showpost.php?p=70061&postcount=13