Γεια σας σημερα το πρωι που πηγα να αλλαξω το νερο στο θηλυκο κουνελακι μου ειδα πισω απο τον τειχο 4-5 ψειρες ειναι απο κατι αλλο ή απο το κουνελακι μου ; και αν ναι πως να το αντιμετωπισω .Επισης πως θα αποφυγω να κολλησει κατι και το αρσενικο μου κουνελακι;
Γρήγορα κοιλάρα για ψιλους και μπορει αυτές να φτεγαναι επίσης καλό βούρτσισμα και καλός καθαρισμός κλουβιού !
http://www.parapharmacie.gr/el/120-...s-scalibor?gclid=COKHhO7TpskCFRBmGwod9JgHMwΝα ενα σάιτ δεν ξερω άμα το πέτυχα !
Σημερα πηγα στον κτηνιατρο και εδωσε αντιβιωση στο κουνελακι μου το θηλυκο για μια εβδομαδα να δουμε πως θα παει.Επισης οι ψυλλοι δεν ειναι πανω στα κουνελακια ειναι στο σπιτι και καναμε απολυμανση . Τωρα εχω αλλο προβλημα θα ρωτησω την κτηνιατρο το σαββατο που θα ξαναπαμε,μηπως μπορειτε να μου δωσετε και εσεις καποιες πληροφοριες ; το κουνελακι μου το αρσενικο οταν κανει την υγρη αναγκη του τα κανει κανονικα αλλα μετα γινονται σαν αιμα!Ειναι σοβαρο;
τελικα ηταν στιγμιαιο και διαρκουσε μια ημερα!Ευτηχως!!!!!!!σημερα ειναι μια χαρα!η αγωνια μου ειναι για το θηλυκο κουνελακι μου γιατι ειπε η κτηνιατρος,πως αμα δεν γινει καλα με την αντιβιωση μπορει να ψοφησει