Στομάχι και ματακια :/

Discussion in 'Εδώ ζαλίζουμε τους κτηνιατρους...' started by Eleni96, Jul 24, 2018.

 1. Eleni96

  Eleni96 New Member

  Έχω ένα κανισακι 9 χρόνων. Είχε ένα πρόβλημα με το στομάχι της και της έδωσε ο κτηνίατρος αντιβίωση γιατί δεν έτρωγε. Το στομάχι της δεν της πέρασε τελείως απ ότι φαίνεται γιατί τα κόπρανα της είναι σκούρα και μικρά σαν να έχει δυσκοιλιοτητα και άλλες φορές είναι ευκοιλια . Ακόμα τα μάτια της είναι συνέχεια τσιμπλιασμενα. Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα να την ξαναπάμε στο γιατρό. Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε θα ήμουν πολύ χαρούμενη. ( πριν από 1-2 μήνες είχε μυκητιαση στο δέρμα και πάλι τα μάτια της ήταν χαλια μηπως δεν έχει περάσει κ αυτό τελείως?) Ευχαριστώ πολύ!
 2. Eleni96

  Eleni96 New Member

  Επίσης της έχουμε κάνει θεραπεία 2 φορές με αντιβίωση για το στομάχι της (με άδεια του κτηνίατρου εννοείται). Παρ'ολα αυτά μυρίζει ακόμα το στόμα της πάρα πολύ άσχημα.
  Last edited: Aug 31, 2018
 3. marich

  marich Active Member

  Δεν είμαι γιατρός όμως θα βοηθούσε άμα της σκούπιζε τα μάτια με χαμομήλι
 4. Eleni96

  Eleni96 New Member

  Και
 5. midnightC

  midnightC New Member

  Γενικά, ειναι λάθος στα ζώα να δινουν αντιβίωση με χάπια. Το πεπτικό σύστημα είναι διαφορετικό απο ανθρώπινο. Σωστή είναι ενέσιμη θεραπεία. Η αντιβίωση καταστρέφει τη μικροφλόρα στα έντερα και μετά χρειάζεται διαρκής θεραπεία με προβιοτικά

Share This Page