συμμετοχή στις γιορτές άοσμα!!!

Discussion in 'Δεν είμαι ράτσας, είμαι φάτσας' started by kate9, Dec 17, 2013.

 1. kate9

  kate9 Member

  Φίλοι μου, αποκτήσαμε και δεύτερο κατοικίδιο, μια σκυλίτσα με το όνομα Νένα κι επειδή δεν έχω εμπειρία με τα σκυλιά θα ήθελα να με βοηθήσετε να είναι ευπαρουσίαστη τώρα τις γιορτές. Γιατί όπως καταλαβαίνετε αρκετοί ενοχλούνται από τις οσμές ιδιαίτερα αν δεν έχουν συνηθίσει ή δεν αγαπούν τη συγκατοίκηση με ζώα!
  Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά προϊόντα είναι αποτελεσματικά, εκτός βέβαια του μπάνιου που γίνεται μια φορά το μήνα αλλά δεν αρκεί. Τα αποσμητικά είναι αποτελεσματικά όταν περιμένουμε επισκέψεις? κυκλοφορούν αποσμητικά και για το στρωμα του σκύλου? τι άλλο θα ήταν χρήσιμο να μάθω? το σκυλάκι μας είναι στειρωμένο και δεν έχει βαριά μυρωδιά, επίσης για την αναπνοή του υπάρχει κανένα σπρέυ που να την φρεσκάρει πριν "έρθουν οι καλεσμένοι"?? !!!! :001_07:
 2. mariaz

  mariaz Member

  Την ίδια απάντηση πόσταρα και στα κουνέλια. Τη βάζω κι εδώ για να τη δεις.

  Από σκυλιά δεν έχω εμπειρία, θα σου αναφέρω όμως ανάλογο πρόβλημα που είχα εγώ με τον ένα από τους 4 γάτους μου. Τα πήρα μωράκια από το δρόμο. Ο πρώτος μου, ο Χάτσι είναι Αθηναίος γατούλης και τον βρήκα κοντά στο σπίτι μου να κλαίει αφού είχε χαθεί από τη μαμά του. Τα άλλα τρία τα πήρα από ένα παραλιακό χωριά του Βόλου, όπου έκανα πέρισυ τις διακοπές μου (πεταμένα κι αυτά έξω από το ξενοδοχείο που έμενα). Τα στείρωσα και τα 4 όταν έκλεισαν τους 7 μήνες. Μέχρι τότε μύριζαν απίστευτα. Μετά τη στείρωση, ο μόνος που μύριζε ήταν ο πρώτος, ο Χάτσι. Και πού δεν τον πήγα. Μέχρι που ένας κτηνίατρος μου είπε και δοκίμασα κάποιες τροφές, μέχρι που πέτυχα μία που ο Χάτσι μου έγινε ξαφνικά ...άοσμος. Επίσης μου είπε και του πήρα ένα φάρμακο για τη χλωρίδα του εντέρου του. Εγώ με το τρόπο αυτό βρήκα λύση. Να φανταστείς πριν από αυτό, ντρεπόμουν να δεχτώ κόσμο στο σπίτι από την φοβερή μυρωδιά. Η τροφή αυτή που σου λέω έχει ένδειξη urinary. Μήπως αν δοκίμαζες κάτι σε αλλαγή τροφής έβρισκες κι εσύ λύση;;;
 3. kate9

  kate9 Member

  Σ'ευχαριστώ, είναι κάτι που δεν το ήξερα ίσως το εξετάσω αργότερα, από ό,τι διαβάζω τα σκυλιά πάντα μια έστω μικρή μυρωδιά την έχουν, εμείς δεν έχουμε μεγάλο πρόβλημα, ούτε καν προβλημα θα έλεγα, αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι όταν δεν είσαι εξοικειωμένος με τα ζώα και το παραμικρό σου φαίνεται πολύ, γιαυτό θέλω να είναι υπερβολικά πολιτισμένη τώρα που θα τη γνωρίσουν!! :)

Share This Page