Συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!

Discussion in 'Στείρωση Κατοικιδίων' started by Νίκη Παπαδοπούλου, Sep 19, 2007.

 1. platon

  platon Σκύλος

  Δοκίμασε την αναζήτηση του forum (http://pets.gr/phpBB/search.php) με λέξη κλειδί "στείρωση".
  Θεωρό λογικό λοιπόν και πιο εύκολο κάποιον να ψάξει 1-2 πρώτα θέματα και αν δεν βρει αυτό που θέλει, να ξεκινήσει ένα καινούργιο θέμα και να τον παραπέμψει κάποιος παλαιότερος χρήστης ή moderator σε μία "σωστή" συζήτηση.
  Αλίμονο αν την λέγαμε σε κάθε καινούργιο χρήστη (έμπειρο ή μη) που δεν έψαξε ή έγραψε σε λάθος κατηγορία για το πρόβλημα του.

  Εγώ είμαι άνθρωπος που όταν κάποιος που δεν γνωρίζω μου λέει κάτι επίμονα και έντονα τον γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι ο Θεός ο ίδιος, αλλά δεν μου δίνει τις σκέψεις του με σωστό τρόπο.

  Η ενημέρωση θα διαφωνήσω και θα επιμείνω ότι είναι θέμα τύχης και όχι επιλογής.
  Πες μου εγώ που είμαι στο Αγρίνιο, που ο ένας κτηνίατρος μου λέει ένα πράγμα ενώ ο άλλος μου το αναιρεί και μου λέει το δικό του τι να πιστέψω.
  Να μπω σε ένα φόρουμ και να πιστέψω 2-3 άτομα που θα μου γράψουν, που μπορεί να είναι από 15 χρονών μέχρι καθηγητές κτηνιατρικής ?
  Τι επιλογές ενημέρωσης έχω ? Διαβάζω απόψεις, κρίνω και αποφασίζω.
 2. Μπήκα στο site γιατί είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα.Το να ακούω την γνώμη του καθενός στο δρόμο δεν μου ήταν αρκετό γι αυτό έψαξα στο ιντερνετ!Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να γράψω pets.Βρέθηκα στη σελίδα,έψαξα χώρις να καταλάβω τι πρέπει να γράψω που,έτσι έκανα μια γενική ερώτηση.Δεν ρώτησα να μάθω για τη στείρωση. Ρώτησα Αν γνωρίζει κάποιος για συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!!
  Όποιος θεώρησε την ερώτηση μου ανόητη και επαναλαμβανομενη ας μην απαντουσε 'Dora',και λοιποί!!!!!!!!
  Ευχαριστώ για τη βοήθεια ορισμένων και κυριως του Platon.Θα ήταν καλό να ακούσετε τη γνώμη του μπας και προστεθεί και κανείς άλλος στο παρεάκι σας,αν και απότι κατάλαβα δεν σας ενδιαφέρουν τα καινούρια μέλη καθώς οι ερωτήσεις τους σας κάνουν και βαριέστε!!!!!
  Όσο για σένα καλή μου Dora πάρε τον κυνισμό σου,που τον κρίβεις καλά πίσω από το πληκτρολόγιο, και βάλτον εκεί που ξέρεις!!!! Γεια σας!!!
 3. Marin

  Marin Administrator
  Δε μπορώ με τίποτα να δεχτώ πλέον ότι δεν υπάρχει ενημέρωση... εδώ στειρώνουν οι Δήμοι, που για να γίνει αυτό σημαίνει ότι έχουμε προχωρήσει πολλά βήματα μπροστά, ότι έχει βουίξει ο τόπος, ότι μπήκε το θέμα σε βουλή και υπουργεία και έχουμε συνειδητοποιήσει το πρόβλημα προσπαθώντας να το λύσουμε όλοι και από παντού.

  Το να έρχεται ένας-δυο-τρεις και να κάνουν γέννες, το βρίσκω βαρεμάρα για ενημέρωση, αδιαφορία και εγωισμό λόγω ανάγκης για κλωνοποίηση του ζώου τους. Δε προσβάλλω κανέναν αλλά σίγουρα το να νοιάζεσαι μόνο για το ζώο σου και τα κουτάβια του, δείχνει ότι είσαι κλεισμένος σε γυάλα.

  Και ναι, δε χρειάζεται να τη πέφτουμε σε κανέναν, αλλά για φιλοξένησε εσύ όλη μέρα και χωρίς διακοπή για να δεις τι γλύκα του "αδέσποτου" και τότε έλα να τα ξαναπούμε.

  Μαρίνα
 4. Marin

  Marin Administrator
  Από τη στιγμή που έχεις πρόσβαση στο Internet, ή διαβάζεις περιοδικά, εφημερίδες, ακόμα και τοπικές εφημερίδες ή ακόμα και χαρτί τουαλέτας, θα ξέρεις ότι το πρόβλημα των αδέσποτων λύνεται ΜΟΝΟ με τη στείρωση και με την υπεύθυνη ζωοφιλία, όχι την ζωοφιλία της ικανοποίησης του εγωισμού και της κάλυψης προσωπικών συναισθηματικών κενών.

  Μαρίνα
 5. Marin

  Marin Administrator


  Ο Πλάτων είναι στο παρεάκι μας, είναι moderator, αυτό δείχνει πόσο ανοιχτά μιλάμε εδώ και πως ο καθένας λέει την άποψη του-ΕΛΕΥΘΕΡΑ, όσο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είναι και ο καθένας να βάζει το ζώο του να γεννάει.

  Μαρίνα
 6. platon

  platon Σκύλος

  Εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν υπάρχει ενημέρωση.

  Το θέμα με τους Δήμους εγώ το έμαθα από εδώ. Για την βουλή νομίζω πάλι από εδώ.
  Πόσων ετών τοπικές εφημερίδες θέλεις να σου στείλω να μου πεις αν θα βρεις έστω και 2 λέξεις μαζί στο ίδιο άρθρο "στείρωση + σκύλος".

  Εσείς είστε μέσα στα πράγματα και σαφώς υπάρχει καλύτερη ενημέρωση.
  Ο μέσος άνθρωπος όμως από που θα ενημερωθεί ? Μην μου πεις ότι έπρεπε να ψάξει σε αρχεία εφημερίδων & περιοδικών. Η μόνη αναζήτηση που μπορεί να κάνει είναι στο internet. Ψάχνει, βρίσκει, ρωτάει και...του την λένε.
  Αυτοί που μπαίνουν εδώ και ρωτάνε τι να κάνουν, ο άλλος με την ταράτσα, δεν γράφουν επίτηδες για να μας τη σπάσουν, το γράφουν από άγνοια !!

  Σίγουρα το forum είναι μία εύκολη πηγή απαντήσεων και γι'αυτό ο κόσμος ρωτάει. Νομίζω άλλωστε πως και αυτός είναι ο σκοπός του forum. Να ενημερώνει και να λύνει απορίες. Σύγκρινε το ύφος των απαντήσεων σε ερωτήσεις που αφορούν το κατούρημα του σκύλου, και το ύφος των απαντήσεων σε θέματα στειρώσεων.

  Νίκη, ξέρεις τι είναι να έχεις την Μαρίνα κάθε μέρα στο msn να σε ρωτάει αν στείρωσες την σκύλα σου και να προσπαθεί να σε πείσει... ;)
 7. dora

  dora New Member

  μμμ, ναι... Κάτι καταλάβαμε...
  :smt026 :smt026 :smt026 :smt041 :smt041 :smt041
  Nαι, τα γνωρίζει πολύ καλά ο κτηνίατρος. Είναι η δουλειά του, ξέρεις.. Αλλά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη, η οποία τσέπη μπορεί να έχει καβούρια...:?
  Αν δεν απαντούσαμε στις ερωτήσεις που θεωρούσαμε ανόητες και επαναλαμβανόμενες θα είχαμε γεμίσει το φόρουμ βλακείες(κατά την ταπεινή μου γνώμη)ή με τις ίδιες απορίες...
  Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές. Μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι!!!
  Ξαναευχαριστώ, προσωπικά. Άμα αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα, θα σε έχω στα υπόψην. :)

  Υ.Γ.¨Ημίαιμη είναι η σκύλα σου, έτσι? [smilie=peek a boo!.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
 8. pity

  pity New Member

  Παιδιά ειλικρινά σας μιλάω και εγώ είχα πλήρη άγνοια ... εντελώς όμως.
  Πίστευα πως η στείρωση γίνεται μόνο για λόγους υγείας και δεν είναι απαραίτητο και φυσικά θεωρούσα πολύ λογικό να ζευγαρώνουνε τα σκυλάκια..Τυχαία λοιπόν όπως μπήκα στο φόρουμ ενημερώθηκα και παρόλο που τον λάκη μου δεν τον έχω στειρώσει ακόμα (είμαι σε δίλλημα φόβο στις εγχειρήσεις εδώ για ένα εμβόλιο πάμε και τρέμω) δεν σκέφτομαι να τον ζευγαρώσω και αν κάποια στιγμή θελήσω να αποκτήσω και άλλο σκυλάκι (λίγο δύσκολο προς το παρώνγιατί αντιμετωπίζουμε κάποια προβληματάκια) θα προτιμήσω να πάρω ένα αδεσποτούλι...
  Επείσης πίστευα ότι οι φιλοζωικές μαζεύουν σκυλάκια ράτσας (μην γελάτε άσχετη λέμε) είχα πάει και σε πετ σοπ να πάρω (ευτύχως τελικά δεν πήρα).
  Θέλω δηλαδή να σας εξηγήσω πως κατι που εμέις ξέρουμε δεν σημαίνει ότι το ξέρουν και οι άλλοι.Ελάτε εδώ που μένω να τους πείτε για στείρωση και θα σας κοιτάνε σαν εξωγήινο....
 9. dora

  dora New Member


  Sorry, τώρα θες να μου πεις ότι η Νίκη Παπαπδοπούλου είχε ψάξει στο internet, είχε βρει και επειδή δεν κατάλαβε αυτά που διάβασε βρήκε το φόρουμ και ρώτησε?
  Η απλά επειδή σκέφτηκε" Μωρέ, βαριέμαι, ποιος διαβάζει τώρα, κάτσε να ρωτήσω χύμα ό,τι θέλω"?
  Έστω και 2 θέματα να είχε διαβάσει, τα μισά απο αυτά που είπε, δεν θα τα έλεγε....Και στην τελική, έχει 2 χρόνια σκύλο και δεν ήξερε βασικές πληροφορίες για τη στείρωση?Πλάκα μου κάνεις? Δεν ήξερε αν ο σκύλος της είχε ζευγαρώσει ή όχι?Αφού δεν γνωρίζει τα βασικά, γιατί να ενδιαφερθεί να μάθει και τα πιο ειδικευμένα ή να κατσει να διαβάζει στο internet 10 πράγματα που θα χρειαστούν στην ίδια για να έχει καλύτερη ζωή με το σκύλο της.

  Γι'αυτό επιμένω ότι από ένα σημείο και μετά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.

  Κάτια: Εσύ, όμως, από τη στγιμή που πήρες το Lucky, έψαξες ουσιαστικά και μετά από κάποιες μέρες σε είδα σε ένα φόρουμ να συμμετέχεις ουσιαστικά, να ρωτάς απορίες που δεν τις έχουν απαντήσει άλλες 856 φορές και να προσπαθείς να μαθεις πράγματα που δεν ξέρεις. και στη τελική, εσύ το σκύλο δεν τον έχεις πάααρα πολύ καιρό και ξέρεις ρε γαμώτο για τη στείρωση.

  Έλεος!
 10. pity

  pity New Member

  Ναι βρε Δώρα αλλά έψαξα για να μάθω κανείς δεν ήρθε να μου πει τίποτα και αν δεν είχα δυνατότητα να μπαίνω στο ίντερνετ ακόμα θα είχα πλήρη άγνοια...Απλά θέλω να εξηγήσω πως δεν υπάρχεί καθόλου ενημέρωση σχετικά με το θέμα ειδικά στην επαρχία και δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν πόσο μάλλον την Νίκη η οποία είπε κάτι εντελώς απαράδεκτο σχετικά με το να μην πληρώνει κιόλας τζάμπα αυτό δείχνει πολλά και εμένα προσωπικά αυτό μου την έδωσε περισσότερο!
 11. gikkat

  gikkat New Member

  πόσο δίκιο έχεις, πόσο... :?
 12. gikkat

  gikkat New Member

  βασικά ρώτησες αν μπορείς να καταλάβεις τα συμπτώματα χωρίς να πας σε γιατρό και αν διαβάσεις προσεκτικά τα αρχικά posts όλοι σου απάντησαν (εντός θέματος) ότι πρέπει να επισκευτείς κτηνίατρο...

  τώρα όσον αφορά στη στείρωση, αν είχες μπει στη διαδικασία να διαβάσεις 5-6 σχετικά θέματα σίγουρα θα καταλάβαινές ότι αναπόφευκτα το θέμα εκεί θα κατέληγε...
 13. fwteinh

  fwteinh New Member

  επιτρεπεται να μπαινει η καθε νεροκοτα στο φορουμ και επειδη δεν ακουει αυτα που θελει να βριζει και να προσβαλει?

  δωρα εχω περιεργεια να σε γνωρισω παντως..οπως και ολους τους αλλους!! :-D
 14. dora

  dora New Member

  οκ φωτεινή, αλλά θα μου δώσεις λίγο χρόνο γιατί θα τακτοποιώ το πληκτρολόγιο αυτές τις μέρες!! :-D :-D :-D
 15. gikkat

  gikkat New Member

  είναι λογικό ένας άνθρωπος σε μία τέτοια περίσταση να λειτουργεί όπως εσύ... αυτό ονομάζεται άμυνα μπαίνει ασυναίσθητα σε λειτουργία...

  όταν όμως αυτός ο άνθρωπος χαλαρώσει από τα νεύρα του είμαι σίγουρη ότι θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί τους 5-6 βλάκες που του την έλεγαν... τώρα τι θα αποφασίσει είναι δικό του θέμα αλλά μόνο και μόνο που έχει στην άκρη του μυαλού του αυτήν την κουβέντα για μένα είναι κέρδος... ίσως αν την πάθει ή μελλοντικά για κάποιο λόγο βρεθεί αντιμέτωπος με το πρόβλημα θα του έρθουν στο μυαλό αυτοί οι βλάκες και ίσως να δει ότι είχαν δίκιο... :wink:
 16. gikkat

  gikkat New Member

  ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα... δεν νομίζω ότι πρόσβαλλε, απλά αμύνθηκε...
  peace my friends :wink:
 17. fwteinh

  fwteinh New Member

  ειπε να βαλει η δωρα τον κυνισμο στον κωλο...χαχαχα!!!!ουτε να καταλαβει το λογο που ενας ανθρωπος ειναι απολυτος πανω σε κατι, μονο να παρει τις απαντησεις!στενομυαλιααααα
 18. gikkat

  gikkat New Member

  εντάξει ρε κοπελιά... και η Δωρούλα μας όμως (Δωρούλααα :heart:) είναι κι αυτή (με το δίκιο της) λίγο απότομη :-D
 19. dora

  dora New Member

  :smt073 :smt076 :smt076

  ...Μπα...
 20. platon

  platon Σκύλος

  Ακριβώς έτσι σκέφτηκε. Όπως και πάρα πολλοί άλλοι.
  Εσύ δηλαδή λες ότι επειδή δεν έκατσε να ψάξει και να διαβάσει 10 πράγματα, δεν ενδιαφέρετε ?

  Εδώ άλλοι έχουν χρόνια σκύλο και δεν ξέρουν τι είναι εμβόλιο και τι είναι χάπι. Πόσο μάλλον να ξέρουν τι είναι κτηνίατρος και τι είναι στείρωση !!!!

  Το ξαναλέω. Δεν έχει όλος ο κόσμος την επαφή με τα ζώα που έχετε εσείς. Δεν έχει όλος ο κόσμος την ενημέρωση που έχετε εσείς. Μην έχετε την απαίτηση από τον κόσμο να γνωρίζει πράγματα που εσείς τα ξέρετε χρόνια.

  Εκεί που θέλω να καταλήξω και ίσως δεν έχω γίνει κατανοητός είναι πως ο ενημερωμένος ιδιοκτήτης θα ξέρει τι του γίνετε ή θα έχει κάποιες αμφιβολίες και μπει να τις λύσει και θα δεχτεί αυτό που θα του πουν οι γνώστες.
  Ο ανημέρωτος θα μπει, θα γράψει αυτό που σκέφτεται και εμείς θα πρέπει να τον πείσουμε και να του αποδείξουμε το αντίθετο με ήρεμο τρόπο. Όχι να τον διώξουμε και να του πούμε ότι δεν αξίζει να έχει σκύλο.

  Ζωντανό παράδειγμα είμαι εγώ ο ίδιος.
  Αν δεν είχα την Μαρίνα να μου πιπιλίζει το μυαλό τόσα χρόνια για στειρώσεις, δεν θα μου περνούσε καν από το μυαλό.
  Όταν πήρα τον σκύλο υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου η σκέψη αλλά στο πολύ πίσω.
  Στο μεταξύ ενημερωνόμουν από οποιαδήποτε πηγή μπορείς να φανταστείς. Οι γνώμες τόσο στο internet όσο και στους κτηνίατρους είναι διφορούμενες. 3 ετών ο σκύλος έπαθε ψευδοκύηση και τελικά πήγα και την στείρωσα.
  Τώρα, που έτυχε και έχω αποκτήσει μία άλλου είδους επαφή με τα ζώα και έχω δει και καρκίνους και πυομήτρες κτλ η άποψη που έχω για την στείρωση, είναι εντελώς διαφορετική.

Share This Page