Συμβουλή - στοιχέια επικοινωνίας

Discussion in 'Ανακοινώσεις σχετικά με το forum' started by Xotikouli, Dec 12, 2007.

 1. Xotikouli

  Xotikouli New Member

  Μπορεί και να είμαι σε λάθος σημείο μιας και σε αυτή την κατηγορία βλέπω posts μόνο από moderators/administrators αλλά μιας και αφορά το forum είπα να το γράψω εδώ (αν είναι λάθος, μετακινήστε με please!)

  Είδα σε δύο διαφορετικά θέματα αυτές τις μέρες μέλη να προσπαθούν να συννενοηθούν για διάφορες δράσεις και στην προσπάθειά τους να το καταφέρουν, να δίνουν και τα τηλέφωνά τους. Ηθελα απλά να προτείνω όταν θέλετε να ανταλλάξετε τηλέφωνα, να το κάνετε μόνο με πμ. Δεν έχω καμιά μανία καταδίωξης ή κρίση μυστικοπάθειας, αλλά όπως και να το κάνουμε βρε παιδιά το forum είναι ανοιχτό για τους πάντες. Ακόμα και για τους μη εγγεγραμένους (πράγμα πολύ λογικό). Είστε σίγουροι/ες ότι θέλετε να έχει όλος ο κόσμος το τηλέφωνό σας? :roll:
 2. e1drua

  e1drua New Member

 3. Nemo

  Nemo New Member

  Τα δικά μας (του Stray εννοώ) τα έχει όλος ο κόσμος έτσι κι αλλιώς... γι' αυτό και χτυπάνε όλη μέρα άλλωστε :oops:
 4. ROTTIE

  ROTTIE New Member

  Εγώ δίνω πάντα το δικό μου κινητό, γι΄ αυτό και το έγραψα στο topic που αφορούσε τον Γερμανικό ποιμενικό που χρειάζεται βοήθεια! Το τηλέφωνο μου εξάλλου βρίσκεται σε ένα σωρό αγγελίες υιοθεσίας αδέσποτων ζώων! Από περιοδικά και εφημερίδες μέχρι τις απανταχού διαδικτυακές κοινότητες και όχι μόνο!
  Το έχουν όλοι και ο καθένας μπορεί να με βρει σε αυτό το τηλέφωνο όλο το εικοσιτετράωρο. No problem! :wink:
 5. Xotikouli

  Xotikouli New Member

  Εννοείται πως δεν εννοούσα να μην δίνετε τηλέφωνα, αλίμονο! Ούτε βέβαια αφορά τα παιδιά του stray (ή αντίστοιχες περιπτώσεις) των οποίων τα τηλέφωνα έχουν περισσότερες κλήσεις και από το 11880.

  Εκανα την επισήμανση απλά γιατί λόγω του οικογενειακού κλίματος του forum κάποιοι μπορεί να ξεχνιούνται. :)

Share This Page