Συνάντηση κουταβιών στην Θεσσαλονίκη

Discussion in 'Ρίξε Ανακοίνωση' started by Radix, Jan 8, 2008.

 1. Radix

  Radix New Member

  Στα πλαίσια κοινωνικοποιήσεις του Leon αναζητούμε άτομα με κουταβάκια από Θεσσαλονίκη για συνάντηση με πολύ παιχνίδι....φυσικά όλοι είναι καλοδεχούμενοι..περιμένω να δω πόσοι θα μαζευτούμε εδώ για να κανονίσουμε μέρα και ώρα :p
 2. vaso85

  vaso85 New Member

  Ωραία ιδέα, εγώ μέσα αλλά γενικά δεν είναι λιγάκι νωρίς για τον δικό σου να ρθεί σε επαφή με άλλα σκυλάκια?Είναι μόλις 2μιση μηνών.. :(
 3. dafni

  dafni New Member

  Εγώ δεν έχω κουτάβι αλλά έχω χαζόσκυλο οπότε είμαι μέσα :-D
  Κι ο αρκούδος να έρθει με τον Παναγιωτάκη!!!!!
 4. dora

  dora New Member

  Αχ ναι ρε παιδιά, κανονίστε κάτι κι εκεί πάνω. Εμείς που κάναμε τη συνάντηση στου Greg,περάσαμε μια χαρά. Περισσότερο δηλαδή χάρηκαν τα σκυλιά με όλο αυτό το σκηνικό μιας και δεν έχουν κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες.
  Κανονίστε τοοοοο!!
 5. dafni

  dafni New Member

  Χώρο που θα βρούμε δεν ξέρω μόνο... Το πάρκο των σκύλων είναι μια σταλιά και δεν είναι και καθόλου ωραίο.. :? Στα κάστρα είναι πολύ ωραία αλλά δεν είναι περιφραγμένα οπότε για τα κουτάβια δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.
 6. vaso85

  vaso85 New Member

  Εμένα είναι απίστευτη ζωηρή και δεν τολμησα μέχρι τώρα να την αφήσω χωρίς λουρί ούτε σε ερημιά.. :( Φοβάμαι ότι θα φύγει.. :cry: Αφήστε που και όταν βγαίνουμε βόλτα αντί να αγναντεύει όπως όλα τα σκυλάκια, πάει με το κεφάλι κάτω μυρίζοντας και ότι ενδιαφέρον βρεί το τρώει και με βλέπει ο κόσμος όλο περιέργεια να χώνω τα χέρια μου στο στόμα της να της τα βγάλω..
  Ααα επίσης "ορμάμε" σε όλα τα μεγαλύτερά μας σκυλάκια.. Να παίξουμε θέλουμε βέβαια..
  Μακάρι να βρεθεί ένα ωραίο μέρος..
 7. Vivi

  Vivi New Member

  Καλημέρα,

  Δάφνη το πάρκο των σκύλων (υποθέτω εννοείς αυτό στην Ν.Παραλία ) είναι διάδρομος και όχι πάρκο. Αλλά το απόγευμα πάντα μαζεύεται σκυλοπαρέα μέσα στο πάρκο του Φωκά μπρόστά στη λιμνούλα που έχει. Μέτα το κλείσιμο των ελεύθερων πάρκων για την ανακατασκευή της παραλίας (πριν 2 χρονια!!!!! ελεος πια) λόγω έλλειψης χώρου κάναμε στέκι το συγκεκριμένο σημείο. Ειδικά τώρα τον χειμώνα είναι χαλαρά γιατι δεν έχει καθόλου άσχετο κόσμο, μόνο μερικούς περαστικούς.
 8. drosia

  drosia New Member

  που ειναι αυτο γιατι δεν μου ρχεται?
 9. Vivi

  Vivi New Member

  ειναι το τελευταίο κομάτι του πάρκου πριν το INTERNI.... :-D
 10. drosia

  drosia New Member

  οου το πιασα thanks!
 11. dafni

  dafni New Member

  Bιβή αυτό δεν είναι περιφραγμένο όμως ε; Αν είναι και τα κουταβάκια να τα αμολήσουμε όλα δίπλα στην παραλιακή δεν μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Κι η δικιά μου σε καινούριους χώρους δεν με ακούει και τόοοοσο πολύ, κάνει λίγο ότι της κατέβει. Μήπως να πάμε σε κανα βουνό;
 12. Radix

  Radix New Member

  Σκεφτόμουν για κάπου στο φιλίππειο, Πάνω από τον περιφερειακό η όπως είπατε στην παραλιακή..πάντως χαίρομαι που έχετε όρεξη. Όντως μήπως ακόμα είναι μικρούλης ο δικός μου?

  παντού γραφή ότι πρέπει να κάνει γνωριμίες με κόσμο και αλλα σκυλάκια από τον 2-3 μηνα αλλα σε αυτούς τους μήνες δεν προλαβαίνει να κάνει και τον κύκλο τον εμβολίων..ξέρει κάποιος να μου πει αν όντως μπορώ να τον γνωρίσω σε αλλα σκυλάκια?
 13. vaso85

  vaso85 New Member

  Εγώ παιδιά φοβάμαι να την αμολήσω..Δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα..
  Σε βουνό καλύτερα αλλά χρειάζονται όλοι μεταφορικό μέσο..
  Αχ αυτή η πόλη μας ..
 14. vaso85

  vaso85 New Member

  Πιστεύω ότι αν έρθει σε επαφή με σκυλάκια εμβολιασμένα και υγιή δεν υπάρχει πρόβλημα.. Τα αδέσποτα και τις ακαθαρσίες να προσέχεις..
  Πείτε και οι άλλοι που ξέρετε καλύτερα..
 15. Radix

  Radix New Member

  Έλα βρε τα μεταφορικά τα βρίσκουμε...οποιοι έχουν αυτοκίνητα θα κανονίσουμε ποιος θα πάρει ποιον και θα την βρούμε την άκρη ;)
 16. dafni

  dafni New Member

  Εγώ την είχα μέσα μέχρι να τελειώσει τα εμβόλια, αλλά ξέρω για άλλο γιατρό που είχε πει σε φίλους μετά το δεύτερο να το βγάζουν το σκυλί κανονικά. Δεν ξέρω όμως καλύτερα ρώτα το γιατρό. Για το Φιλλιππειο εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα είμαι και πολύ κοντά. Και μπορώ να πάρω και κανέναν με το αμάξι, με μικρό σκυλί όμως μην αρχίσουν τα παιχνίδια με τη δικιά μου και δεν μπορώ να οδηγήσω. :-D
 17. vaso85

  vaso85 New Member

  Ωραία κανονίζεται σιγά σιγά..
  Αλλοι από Θεσσαλονίκη??!!
 18. Radix

  Radix New Member

  λοιπόν σαν σίγουρη συμμετοχη παίρνω τις απαντήσεις τις βάσω85 και τις δάφνη.

  Βιβή από την απάντηση σου δεν κατάλαβα εάν θέλεις ;)

  τι έγιναν οι άντρες? στα αζήτητα βρέθηκαν?

  περιμένω και άλλους/άλλες :p
 19. vaso85

  vaso85 New Member

  Πιστεύω ότι θα δουν την ανακοίνωση και άλλοι σιγά σιγά..
  Απλά εγώ την άλλη βδομάδα θα πάω τη δικιά μου για στείρωση και δεν ξέρω τί όρεξη θα έχει.. Αλλιώς εννοείται μέσα εγώ!
 20. Radix

  Radix New Member

  δεν βιαζόμαστε.. εξάλλου και ο leon μου θέλει λίγο χρόνο ακόμα.. την άλλη βδομάδα κάνουμε και το δεύτερο εμβόλιο και θα είμαστε ακόμα καλύτερα.. ας περιμένουμε λίγο να δούμε πόσοι είμαστε και όλα θα γίνουν.και άμα γίνει μια φορα μετά θα το καθιερώσουμε :)

Share This Page