Θεσσαλονίκη

Discussion in 'Στείρωση Αδέσποτων' started by dafni, Apr 21, 2008.

 1. dafni

  dafni New Member

  Ξεκίνησε ένα πρόγραμμα συνεργασία αρκετών δήμων. Είναι σίγουρα Πυλαία και Καλαμαριά και νομίζω οι περισσότεροι ανατολικοί δήμοι μαζί με τον δήμο Θερμαικού. Το τηλέφωνο είναι 2310-438496. Αναλαμβάνουν στειρώσεις, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση.
  Επίσης από όσο ξέρω έχουν πρόγραμμα ο Δήμος Συκεών (τουλάχιστον είχαν μέχρι πέρσι) και τα Διαβατά.
  Αν ξέρει κανείς τίποτα για δυτικά (Πολίχνη, Νεάπολη κτλ) ας μου πει.
 2. dafni

  dafni New Member

  Αυτό το ενημερωτικό φυλλάδιο κυκλοφόρησε από το ΣΥΠΠΑΖΑΘ.
  Σας το παραθέτουμε ως έχει για να γνωρίζετε που πρέπει να απευθύνεστε αλλά και ποιους να πιέζετε όταν έχετε κάποιο σχετικό πρόβλημα.

  “ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ.
  Σύνδεσμος Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  Συμμετέχουν οι Δήμοι:
  Βασιλικών
  Επανομής
  Θερμαϊκού
  Θέρμης
  Καλαμαριάς
  Ν. Μηχανιώνας
  Μίκρας
  Πανοράματος
  Πεύκων
  Πυλαίας
  Χορτιάτη

  Αγαπητοί συνδημότες,

  εμείς οι δήμαρχοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης σας απευθύνουμε θερμό φιλικό χαιρετισμό. Ο Σύνδεσμος που δημιουργήσαμε αποτελεί τη συνισταμένη της κοινής μας θέλησης να συνεργασθούμε ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στην περιοχή μας. Η συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή είναι καθοριστική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Ο Σύνδεσμος των Δήμων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συλλόγους των κτηνιάτρων και την Διεύθυνση κτηνιατρικής του νομού Θεσσαλονίκης εφαρμόζει προγράμματα στειρώσεων, εμβολιασμών και αποπαρασιτισμών αδέσποτων ζώων.

  Εάν έχετε εντοπίσει κάποιο τραυματισμένο, άρρωστο ή επιθετικό ζώο, ή εάν θέλετε να υιοθετήσετε κάποιο ζώο, τηλεφωνήστε στα γραφεία του συνδέσμου μας.

  2310 438.496
  Fax: 2310 438.941

  ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ.
  Κυζίκου 39 & Παπαδιαμάντη, ΤΚ 551 33, Καλαμαριά”
 3. yasmin1gr

  yasmin1gr New Member

  Εάν θελετε στειρώσεις ο κτηνίατρος Νικος Δασκαλόπουλος συνεργάζεται συχνά με δήμους για φτηνότερες τιμές η με σωματεια , Καρακάση 6 Κατόπιν ραντεβού

Share This Page