θετικό σημάδι;

Discussion in 'Χάμστερ' started by Κώστος, Jul 17, 2010.

 1. Κώστος

  Κώστος New Member

  σήμερα έβαλα στη μπάλα το χάμστερ μου για να καθαρίσω το κλουβί του.καθώς το είχα μέσα στη μπάλα το λυπήθηκα και το άφησα ελεύθερο για λίγο πάνω στο κρεβάτι.έτσι όπως πήγα να το βγάλω από την μπάλα,έβαλα το χέρι μου από κάτω,εκεί που θα έπεφτε.και αυτό μπήκε πάνω μου,και μετά έκανε βόλτες στο κρεβάτι.αυτό σημαίνει οτί έχει εξημερωθεί;έστω και λίιιιιγο;
 2. Irmakias

  Irmakias New Member

  Ναι σιγουρα εχει εξημερω8ει!Κι απο τι φαινετε του αρεσε πανω στο κρεβατι σου!
 3. Κώστος

  Κώστος New Member

  πάντως φοβάται λίγο.δηλαδή όταν πάω να το πιάσω φοβάται.
 4. Irmakias

  Irmakias New Member

  Ε ενταξει λογικο ειναι ποσο καιρο το εχεισ?
 5. Κώστος

  Κώστος New Member

  8 μέρες ακριβώς.και έχω κάνει και αυτό που ανοίγεις το κλουβί και του δίνεις μια λιχουδιά.
 6. Irmakias

  Irmakias New Member

  Μραβο!Τον εχεισ μολισ 8 μερεσ και ειναι τοσο ηρεμοσ οταν μεγαλωσει κι αλλο 8α σε εμπιστευτε περισοτερο κατι μου λεει οτι εσεισ οι 2 8α γινεται πολλυ καλοι φιλοι!
 7. Κώστος

  Κώστος New Member

  οκ χέρομαι πολύ.σε ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!
 8. Irmakias

  Irmakias New Member

  Δεν κανει τιποτα!
 9. Brunitsa

  Brunitsa Member

  Μπράβο Κώστο πολύ καλό σημάδι!(το ξέρω, άργησα να απαντήσω). Εαν κιόλας την όγδοη μέρα συμπεριφέρεται έτσι φαντάσου σε ένα μήνα! Εξαιρετική πρόοδος! Συνέχισε έτσι!
 10. Κώστος

  Κώστος New Member

  σε ευχαριστώ πολύ Brunitsa
 11. Antigoni87

  Antigoni87 New Member

  Όσο πιο πολύ το αφήνεις να σε προσεγγίζει πρώτο, τόσο πιο καλοί φίλοι θα γίνετε! Με τα 2 μου χάμστερ πριν κάμποσο καιρό, και τα 2 ποντικάκια που έχω τώρα, αυτή τη μέθοδο ακολούθησα και δε βγήκα χαμένη! Κάθε ζωάκι χρειάστηκε διαφορετικό χρόνο (αρσενικό χάμστερ νάνος: λίγες μέρες!!, θηλυκό: λίγους μήνες, 1ο ποντικάκι: σχεδόν αμέσως! 2ο ποντικάκι: είμαστε σε καλό στάδιο εδώ και 3 βδομάδες περίπου:) ). Πάντα σε αυτό το χρόνο δεν τα ανάγκασα να ανέβουν στο χέρι μου, απλώς άφηνα ανοιχτή την παλάμη μου με λιχουδιά ή χωρίς, και τα άφηνα να πλησιάσουν. ΑΚόμη και όταν ανέβαιναν για να πάρουν λιχουδιά, δεν τα έπιανα να τα σηκώσω, απλώς τα άφηνα και έφευγαν. Όσο περνούσαν οι μέρες έρχονταν πιο συχνά στο χέρι, το μύριζαν, το έγλυφαν, και το καθένα μου έδειξε καθαρά πότε νιώθει άνετα! Είναι μια διαδικασία που θέλει υπομονή, αλλά ανταμείβεσαι από το αποτέλεσμα σχεδόν 100% (πάντα παίζει ρόλο ο χαρακτήρας)

Share This Page