Τίναγμα συνέχεια

Discussion in 'Εδώ ζαλίζουμε τους κτηνιατρους...' started by Mitsi, Nov 15, 2007.

 1. Mitsi

  Mitsi New Member

  Τώρα τελευταία η κούκλα μου συνέχεια τινάζεται (όπως τινάζει το νερό απο πάνω της εννοώ) ειναι φυσιολογικό? Γιατι το κάνει συνέχεια. Της έβγαλα και το λουρί της αλλα συνεχίζει και το κάνει.
 2. Marianthy

  Marianthy New Member

  Μήπως τινάζει πιο έντονα το κεφάλι της? Μπορεί να έχει μπει κάτι στα αυτιά της ή να την πονάνε αν έχουν κάποιο πρόβλημα...
 3. aggeliki

  aggeliki New Member

  αν ισχυει αυτο,μπορει να σημαινει πολλα,ωτιτιδα,αντικειμενο μεσα στο αυτι,ωτοδεικτικη ψωρα κ.τ.λ.πηγαινε στον κτηνιατρο.
 4. gikkat

  gikkat New Member

  Για να καταλάβεις αν το πρόβλημα είναι σε κάποιο από τα αυτιά, πολύ πιθανόν το σκυλί να γέρνει τι κεφάλι του προς τη μία πλευρά σα να μη μπορεί να ισοροπήσει το κεφάλι ένα πράγμα... Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω... :?
 5. Sofia

  Sofia New Member

  ...και αν ειναι σε ολο το σωμα και δεν εχει καποιο προβλημα υγειας,πολυ πιθανον να ειναι σημαδι στρες,μηπως εχει αλλαξει τιποτα στις συνηθειες της?
 6. Mitsi

  Mitsi New Member

  Έχει περίοδο τώρα δηλ της σταμάτησε το αίμα αλλα έχουμε καμμια 10αρια μέρες ακόμα να ξεπρηστούμε αλλα ευχαριστώ δεν το είχα σκεφτεί για ωτίτιδα θα την πάω το απόγευμα. Μα το κάνει συνέχεια και χτές το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατι τις έχω και την ταυτότητα στο κολάρο και κανουν κλινγ-κλινγκ ,και της το έβγαλα αλλα την άκουγα ότι τιναζόταν (δεν την μάλωσα βέβαια) αλλα δεν ήξερα πως να την κάνω να ηρεμίσει.
 7. Marianthy

  Marianthy New Member

  Μάλλον όντως κάτι την ενοχλεί...
 8. aggeliki

  aggeliki New Member

  τελικα τι εγινε?την πηγες στον κτηνιατρο?
 9. Mitsi

  Mitsi New Member

  Την πήγα ευτυχώς δεν είχε τίποτα. Και το έχει σταματήσει δεν το κάνει συνέχεια. Μου είπε οτι ίσως είχε μπει κάτι και την ενοχλούσε. Αν είχε ωτίτιδα θα έβαζε και τα νύχια της στα αυτιά της.

Share This Page