Το μωρό μου, Levi

Discussion in 'Κουνέλια ακατάλληλα για στιφάδο' started by Sugarcube, Dec 5, 2011.

 1. Sugarcube

  Sugarcube New Member

  Πρώτη μέρα σπίτι... (το κουνέλι του δικού μου στο βάθος)
  [​IMG]

  Xαλαρουιτα στο χαλί...
  [​IMG]

  Ύπνος πάνω στην μαμά...
  [​IMG]

  Χριστουγεννιάτικος (μετά την στείρωση του)
  [​IMG]
 2. mariaz

  mariaz Member

  Καλέ, είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!! (εννοείται και το άλλο, του δικού σου είναι επίσης). Είναι κριαράκι!!!!!!!!! Στην τελευταία φωτο φαίνονται οι γκρίζες βουλίτσες στη μουσούδα και τα ματάκια του και μου θυμίζει την Ιβανούλα μου!!!!!!!!! Να σου ζήσει!!!!!!!!!
 3. mariaz

  mariaz Member

  Κάτι άλλο που σκέφτηκα: τα κουνέλια σκάβουν το χώμα, ανοίγουν τρύπες και φεύγουν. Είδα τις φωτο και τα έχετε και τα δύο με συρματοπερίφραξη πακτωμένη στο έδαφος. Μπορεί να σκάψουν κάτω από την περίφραξη και να σας φύγουν. Ιδανικά θα έπρεπε η περίφραξη να πακτωθεί σε γκρο μπετόν ή εναλλακτικά να έχετε και συρμάτινο δάπεδο που να δένει με τους ορθοστάτες και το σύρμα της περίφραξης.
 4. kate9

  kate9 Member

  α ΤΑ κΟΥΚΛΙΆ!!! Αλλά το δικό σου είναι το καλύτερο!!! Να τα χαίρεσαι!!! :)
 5. Sugarcube

  Sugarcube New Member

  Xexe, σας ευχαριστώ και τις δυο! :)
  Έχω τόσες φωτό του πια και εδώ δεν επιτρέπονται πάνω από 4 φωτό ανά thread...
  mariaz, αυτήν την περίφραξη την έχουμε φτιάξει πια, έχει σύρμα στο έδαφος. Η φωτό εκείνη είναι από την πρώτη μέρα που το φτιάξαμε και δεν ήταν τελείως έτοιμο.

  Κάτι λίγο άσχετο: Γιατί το subforum Κουνέλια είναι μέσα στα τρωκτικά? Τα κουνέλια δεν είναι τρωκτικά και νομίζω αυτό θα μπερδέψει πολλούς νέους κουνελογονιους...
 6. mariaz

  mariaz Member

  Ανήκουν στη μεγάλη συνομοταξία των τρωκτικών κι αυτό έχει να κάνει με το δίλοβο πάνω χείλος, τη διάταξη των δοντιών. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι η ομοταξία των κουνελιών δεν είναι δυνατόν να ζευγαρώσει με ποντίκια ή με άλλα είδη. Δηλαδή για να γίνω πιο σαφής, το λιοντάρι και η γάτα είναι στην συνομοταξία των αιλουροειδών, όμως δεν μπορούν να ζευγαρώσουν.

  Ησύχασα που είπες για το συρμάτινο δάπεδο. Άντε, για να είστε κι εσείς ΄΄ησυχοι κι αυτά ασφαλή!!!!!

Share This Page