Το βρώμικο μυστικό της PETA

Discussion in 'Ρίξε Ανακοίνωση' started by alucard, Apr 14, 2011.

 1. alucard

  alucard Member

  Συντάχθηκε απο τον/την Boxer Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2008 23:34 Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2008 23:34 www.petcorner.gr

  Η υποκρισία είναι η μητέρα όλων των προβλημάτων αξιοπιστίας και η PETA (People for the Ethical Treatment of Animals = Άνθρωποι για την Ηθική Αντιμετώπιση των Ζώων) την έχει <<στα φτυάρια.>> Ενώ παραπονιέται έντονα για την «ανήθικη» αντιμετώπιση των ζώων από τους ιδιοκτήτες εστιατορίων, τους μπακάληδες, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους ψαράδες και αμέτρητους άλλους Αμερικάνους, η ομάδα έχει το δικό της μικρό βρώμικο μυστικό.
  Η PETA σκοτώνει ζώα. Κατά χιλιάδες.
  Από τον Ιούλιο 1998 ως το Δεκέμβριο 2007, η PETA έχει σκοτώσει πάνω από 19.200 σκύλους, γάτες και άλλα «ζώα συντροφιάς». Αυτό σημαίνει πάνω από 5 ανυπεράσπιστα πλάσματα κάθε μέρα. Η PETA έχει έναν ψυκτήρα για να αποθηκεύει τα νεκρά σώματα και έχει σύμβαση με μια εταιρεία της Virginia Beach για να τα αποτεφρώνει.
  Χωρίς να μετρήσουμε τα ζώα τα οποία η PETA στείρωσε, η ομάδα θανάτωσε πάνω από το 90% των ζώων, τα οποία πήρε τα τελευταία 5 χρόνια. Και το σχέδιό της «άγγελος θανάτου» δε δείχνει κανένα σημάδι ότι πρόκειται να αλλάξει.


  Στην ομοσπονδιακή επιστροφή φόρου της το 2002, η PETA απαίτησε διαγραφή $9,370 για έναν τεράστιο ψυκτήρα εισαγωγής, από αυτούς που οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν για αποθήκευση κρέατος ή παγωτών. Αλλά οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων δεν τρώνε κρέας ούτε γαλακτοκομικά προϊόντα! Και κατά τη διάρκεια μιας ποινικής δίκης το 2007, ο διευθυντής της PETA (καταθέτοντας ενόρκως) παραδέχτηκε το προφανές, ότι δηλαδή η ομάδα χρησιμοποιεί τη συσκευή για να αποθηκεύει τα νεκρά σώματα των θυμάτων της.
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~PetCorner.Gr~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Το 2000, όταν ο Σχετικός Τύπος (Assoaciated Press) για πρώτη φορά παρατήρησε τις Κερβοκιανικές τάσεις της PETA, η πρόεδρος της PETA Ingrid Newkirk παραπονέθηκε ότι το να φροντίζεις ζώα κοστίζει περισσότερο από το να τα σκοτώνεις. «Θα μπορούσαμε αμέσως να γίνουμε άσυλο που δε σκοτώνει.», παραδέχτηκε.
  Η PETA σκοτώνει ζώα. Επειδή έχει άλλες οικονομικές προτεραιότητες.
  Η PETA μαζεύει εισόδημα σχεδόν 30.000.000$ κάθε χρόνο, πολλά από αυτά είναι από ιδιοκτήτες κατοικίδιων που νομίζουν ότι οι δωρεές τους πραγματικά βοηθούν τα ζώα. Αντιθέτως, η ομάδα ξοδεύει τεράστια ποσά σε προγράμματα με τα οποία εξισώνει αυτούς που τρώνε κοτόπουλο με τους Ναζί, τρομάζοντας μικρά παιδιά μακριά από το να πίνουν γάλα, στρατολογώντας τα παιδιά σε τρόπο ζωής με ριζικό σεβασμό στα δικαιώματα των ζώων και εκφοβίζοντας επιχειρηματίες και τις οικογένειές τους στην ίδια τους τη γειτονιά. Η PETA ξοδεύει, επίσης, δεκάδες χιλιάδες δολάρια υπερασπίζοντας εμπρηστές και άλλους βίαιους εξτρεμιστές.
  Η PETA ισχυρίζεται ότι καταπιάνεται με πολύ επικίνδυνες ενασχολήσεις «για τα ζώα». Μα ποια ζώα; Το να επικρίνεις την αξία μελλοντικών γευμάτων δύο κομματιών, ενώ κάνεις θανατηφόρες ενέσεις σε κουταβάκια και γατάκια, δεν είναι ηθικό. Είναι υποκριτικό, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το φόρο θανάτου που προέρχεται από την PETA, διαμαρτύρονται για αυτόν όταν δεν προέρχεται από την ίδια!
  Η PETA σκοτώνει ζώα. Και οι ηγέτες της τολμούν να μας κατακρίνουν;

  αυτό το είχε κάνει post μια κοπέλα σε άλλο φόρουμ η πληροφορία προέρχεται απο αυτό το site αλλά έχει μια φωτογραφία με σκοτωμένα σκυλάκια και είναι σκληρή το link το βάζω για να αναφέρω την πηγή απο όπου προέρχεται...

  http://www.petcorner.gr/index.php?o...w=article&id=66:-peta&catid=21:-a--&Itemid=11
  Last edited: Apr 14, 2011
 2. Brunitsa

  Brunitsa Member

  Ιιιιιι....ποπο έλεος πια...παλιοεκμεταλλευτές!!! Καλό θα ήταν να διαδωθεί παντού αυτό!!! Κάτι πρέπει να γίνει...αχαρακτήριστο! Τελικά ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του!
 3. nessa

  nessa New Member

  Έχω μείνει άναυδη... πραγματικά!! Η Brunitsa έχει δίκιο... πρέπει να μαθευτεί παντού!!!
 4. Brunitsa

  Brunitsa Member

  Μια εικόνα...χίλιες λέξεις...Ίσως και παραπάνω. :( :( :( Στην τελική δεν ξέρουμε ποιον και ποιον να εμπιστευθούμε.Απογοήτευση.Πόσα χρόνια να γίνεται αυτό, ή ακόμα χειρότερα, πόσα ακόμα τέτοια σωματεία κάνουν τέτοια εγκλήματα... ΔΟΛΟΦΟΝΟΙΙΙΙΙ...Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Εγώ πάντως έφτασα σε σημείο να το εύχομαι αυτό...αναγκάζομαι από αυτά που διαβάζω και βλέπω.
  Last edited: Apr 20, 2011
 5. Marin

  Marin Administrator

  Καλησπέρα,

  Η Peta ανακοινώνει ότι κάνει ευθανασίες στα ζώα, δεν είναι κρυφή η στάση του οργανισμού αυτού. Αν μπείτε στο youtube και πατήσετε Peta Kills, θα δείτε πάρα πολλά σχετικά βίντεο.

  Ανάμεσα σε πολλά που έχει κάνει και συνεχίζει με ευθανασίες, είχε εναντιωθεί σε οργανισμούς που ήθελαν να κρατήσουν τα pitbulls του Michael Vick από τις κυνομαχίες ζωντανά, με την δικαιολογία ότι είναι ακατάλληλα για υιοθεσία.

  Αυτά όμως φρόντισαν να τη διαψεύσουν...

  Διαβάστε εδώ σχετικό άρθρο.

  http://www.pitbull-rescue.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=1

  Αυτή η ιστορία αποδεικνύει πόσο άκυρος οργανισμός είναι η Peta. Ναι μεν κάνει κάποια καλά, αλλά αν είναι να ελευθερώνει κατά χιλιάδες τα ζώα, για να τα σκοτώνει μετά, δεν βρίσκω κανένα νόημα προσωπικά και το μήνυμα που περνάει είναι απαισιοδοξο.

  Η Peta όμως έχει αντίθετη γνώμη... υποστηρίζει πως η xtreme αυτή άποψη, υπερισχύει γιατί ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να έχει κατοικίδια και πως τα κατοικίδια δεν πρέπει να υπάρχουν.

  Αντίστοιχη στάση κράτησε και το 2003 σε πρόταση της προς το Ελληνικό κράτος, όταν τους ζητήθηκε βοήθεια για τα αδέσποτα της Ελλάδας. Έστειλαν έναν εκπρόσωπο τους για να καταθέσει πρόταση και να υποστηρίξει πως πρέπει να γίνει ευθανασία σε όλα τα ζώα της Ελλάδας που ζουν στο δρόμο.

  Μαρίνα
 6. Brunitsa

  Brunitsa Member

  A καλά...μήπως η ΡΕΤΑ είναι αυτή που πρέπει να της γίνει <<ευθανασία>>; Άντε τώρα γιατί μου φαίνεται πως τα έχασαν τα μυαλά τους. Δεν ξέρουμε που να στηριχτούμε πια...
 7. Marin

  Marin Administrator

  http://www.lcanimal.org/

  Αυτοί είναι πολύ σοβαροί και γνωρίζω προσωπικά ένα μέλος τους που τραβάει όλα τα παράνομα βίντεο που προβάλει η PETA. Έχει δουλέψει σε puppy mills, σε τσίρκο και σε ένα σωρό παράνομες εταιρίες για να δείξει σε εμάς τι υπάρχει πίσω από το κουταβάκι της βιτρίνας και τι υπάρχει πίσω από τα φανταχτερά τσίρκο.

  Μιλάμε για οργανισμό όχι αστεία. Αυτούς μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. :)

  Μαρίνα
 8. Brunitsa

  Brunitsa Member

  Ευχαριστώ Μarin για την ενημέρωση:) Θέλει θάρρος να κάνεις τέτοια πράγματα ( εννοώ να μπαίνεις σε παράνομες εταιρείες, να ριψοκινδυνεύεις εσύ για το καλό των ζώων και ειδικά σε τέτοιες <<μεγάλες εταιρείες>>)
  Μπράβο τους.
  Η έδρα τους πού είναι; Είναι παγκόσμιος οργανισμός ή έχει συγκεκριμένες χώρες;
 9. Bizz

  Bizz New Member

  ευχαριστω για την ενημερωση.

Share This Page