Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πάρουν σκυλί και δεν ξέρουν από που,και όταν ένας φίλος τους προτείνει να πάρουν σκυλί από τα αδέσποτα αυτοί απαντάνε<<Σιγά μην πάρω σκυλί από τα αδέσποτα!Το δικό μου το σκυλί θέλω να είναι ξεχωριστό και όχι ένα σκυλί όλο αρρώστιες...>>Είναι μια λάθος απάντηση που ακούμε καθημερινά!Οι φιλοζωικές μαζεύουν τα αδέσποτα από τον δρόμο και τα φροντίζουν μέχρι να βρεθεί κάποιος να τα πάρει...ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!
Συνχαρυτηρια για τ τέλειο σου θέμα εγω προσωπικά έχω σώσει ένα από την φιλοζωική , ένα άλλο από το δρόμο και ενα νεογέννητο γατί που το παράτησε η μάνα του ομως ολα αυτά τα έχω δώσει σε γνωστούς !
Συγχαριτήρια!Μπράβο σου που βοήθησες ένα αδέσποτο!Όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις προσπαθούνε να βοηθήσουνε ένα αδέσποτο!Μετέφερε σε πολλούς ανθρώπους να πέρνουν σκυλιά και γατιά από την φιλοζωική!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Πολυ ωραιο το αρθο!Εγω προσωπικα ειμαι κατα των πωλησεων σκυλιων-πουλιων-γατιων (τα υπολοιπα δεν τα λεω επειδη τωρα βρισκει κανεις νεροχελωνες απο εκτροφεα?) γιατι ζωουλες ειναι και αυτα!
Θα ηθελα να προσθεσω να μην γραφετε στα κεφαλαια γιατι ενω δεν εχετε προθεση να μαλωσετε φαινεται ετσι. Φιλικοτατα και πιστεύω χωρις καμια παρεξηγηση , Μαρινα
Να πω πως μου αρεσε παρα παρα πολυ το θεμα που εχεις γραψεις και συμφωνω.Απλα οταν θες να τονισεις κατι μπορεις να το υπογραμμισεις γιατι εγραψες τοσο ωραιο αρθο το "χαλας"....δεν θελω παρεξηγηση!
Δεν ειπα πως το κανεις με κακο σκοπο απλα οπως ειδα στο "Sos κτητικοτητα" τα εχεις υπογραμμισει...και ρωτω γιατι δεν το εκανες και εδω
1) καταλάθος το έκανα 2) απ'οτι βλέπω μόνο εσύ έχεις παρεξηγηθει αλλα...αλλο ειναι το θέμα του forum οποτε...
Καλα εγω δεν το λεω με κακια απλα ειναι μια συμβουλή...οκ επειδη δεν θελω να χαλασω το θεμα με τα κεφαλαία γραμματα το κλινω εδω..αν τωρα συνεχισει το προβλημα υπαρχουν τα προσωπικα μηνυματα...