όταν αφήνω το μικρούλι μου έξω το βλέπω που πηγαίνει σε διάφορες γωνίτσες στις παντόφλες και στα παπούτσια και το βλέπω που ξύνει - τρίβει λιγάκι το πηγουνάκι του. εμένα μου φαίνεται ότι το κάνει επειδή του αρέσει και όχι επειδή τον τρώει και θέλει να ξυστεί... και δεν κάνει την κίνηση επαναλαμβανόμενη το κάνει μια φορά και φεύγει... σας λέει κάτι?????????
αυτο ηταν το πρώτο πράγμα που κάναμε στο καινούργιο μας σπιτάκι!!! αν θυμάμαι καλά ειχα διαβάσει οτι το κανουν για να αφήνουν την μυρωδιά τους σε πράγματα που θεωρουν δικά τους. (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος)
το βρήκα αυτο που ειχα διαβάσει Τα κουνέλια έχουν αδένες μυρωδιάς κάτω από το πηγούνι τους και τρίβοντας το σχεδόν πάνω σε όλα, μαρκάρουν έτσι την περιοχή τους. Ακόμη και οι άνθρωποι μπορούν να μαρκαριστούν. Οι άνθρωποι όμως δεν μπορούν να μυρίσουν αυτή τη μυρωδιά, όποτε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.
οπότε ο μικρός θεωρεί όλο το σπίτι δικό του lol έχει πολύ πλάκα όταν το κάνει!!!!!! σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση eleos2 να σαι καλά
παρακαλώ. (ασχετό στη φώτο η μυτούλα του damon μοιάζει με στοματάκι και φαίνεται οτι χαμογελάει και ειναι πολύ χαριτωμένο)
ευχαριστώ γενικά είναι πάρα πολύ γλύκας εμένα με τράβηξε η βουλίτσα που έχει δίπλα από την μυτούλα και έχει και μια κάθετη ρίγα από τη μέση της πλατούλας του μέχρι την αρχή της ουράς και πάνω στην ουρά έχει στρογγυλή βουλίτσα και μοιάζει όλο μαζί με θαυμαστικό
να σαι καλά brunitsa ευχαριστώ πολύ πάει για μοντέλο το κουκλί μου και τα δικά σου μικρούλια είναι πανέμορφα!!!!!!!!!! και το σκυλάκι σου
Όντως μου φαίνεται πως θα κάνε καριέρα στο μοντελινγκ! Αφού έχει φωτογένεια ο μικρούλης μας τι να κάνουμε; =)