ΥΟΘΕΤΗΣΑ ΓΑΤΟ!!!

Discussion in 'Ρωτήστε, Απαντάμε... αλλά μη βιάζεστε!' started by lara 28.2.14!, Dec 5, 2016.

?

ΕΧΕΙΣ ΓΑΤΑ/Ο

 1. ΝΑΙ

  50.0%
 2. ΟΧΙ

  50.0%
 1. lara 28.2.14!

  lara 28.2.14! Active Member

  Χθες το βράδυ που πήγαινα βόλτα την Λαρα είδα έναν αδέσποτο γάτο όπως συνήθως. Θέλω τόσο πολύ να πάρω όλα τα αδέσποτα ζωάκια του κόσμου στο σπίτι μου αλλά δεν γίνεται!! Λογικό!!!!! Τέλος πάντον συνεχίζω. Το σκυλί μου ΠΟΤΕ δεν δάγκωνε γατιά αντιθέτως τα φοβότανε. Δεν ξέρω τι έπαθε αλλά του όρμιξε και τον δάγκωσε στο πιγουνάκι του. Δε μπορούσα να το αφήσω. Το πήρα στην πιλοτή του σπιτιού μου, ευτυχώς δεν αιμοραγούσε, μόνο κάτι γρατζουνιές. Έχει ψίλλους και τσιμπούρια και αποφάσισα να του πάρω αντιπαρασσιτικό κολλάρο για γατιά. Βέβαια δεν ήθελα να τον κρατάω μακρυά από το περιβάλλον που έχει μεγαλώσει, εξάλλου έχω και ένα σκυλί να μεγαλώσω. (χα χα χα χα) Θέλω να μου πείτε τα ΠΑΝΤΑ για τα γατιά. Είμαι καινούρια γατομαμά και δεν ξέρω μια από γατιά.
 2. marich

  marich Active Member

  Για αρχή πήγαινε το στον κτηνίατρο μετα βάλε φίμωτρο στην λάρα και άστην να μύηση το γάτο μετα απο μια δυο ημέρες που θα το κανείς αυτο βγάλτε ις το φίμωτρο αυτο τουλάχιστον είχε κανει η γιαγιά μου δεν ξερω αν θα πιάσει !
 3. lara 28.2.14!

  lara 28.2.14! Active Member

  Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τον κρατήσω, έτσι το είπα σε μια φίλη μου και τον πήρε αυτή. Τουλάχιστον θα τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα!!!
 4. marich

  marich Active Member

  Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο !
 5. lara 28.2.14!

  lara 28.2.14! Active Member

Share This Page