1. Guest

  Guest Guest

  Έκανα μια βόλτα στο διαδίκτυο και βρήκα το εξής:


  Σκυλίσια…πισίνα

  Συχνά σκύλοι βουτούν «παράνομα» σε πισίνες των ανθρώπων και γι΄ αυτό τους κρατάνε μακριά από τα νερά. Αυτό όμως τώρα είναι παρελθόν, γιατί εδώ και 5 μήνες υπάρχει μια πισίνα στο Άρεντονκ της Αυστραλίας, ειδικά για σκύλους και μάλιστα ιαματική. Εκεί απαγορεύεται να βουτούν τα αφεντικά τους, γιατί όπως λένε, είναι φτιαγμένη για να τη χαίρονται μόνο οι σκύλοι.


  Ας βάζουμε εδώ όλα τα.....ζωοκουφά!
 2. Guest

  Guest Guest

  Και όχι μόνο για ζώα.....εννοώ και για διάφορα πράγματα που δεν είναι με αληθινά ζώα, όπως αυτό:

  Εσείς ξύνετε το μολύβι στα οπίσθια της γάτας?

  [​IMG]  Φυσικά και δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε το αγαπημένο αιλουροειδές… Πρόκειται για μία ξύστρα με φαντασία (πολύ μας αρέσουν οι ξύστρες με φαντασία)… Το αστείο είναι ότι για να ξύσετε σωστά το μολύβι πρέπει να πιάσετε με το άλλο σας χέρι την ουρά της γάτας ώστε να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση… Μήπως θα αισθάνεστε λίγο άβολα όταν θα ξύνετε τα μολύβια σας; Μα είναι απλά μια χαριτωμένη ξύστρα…
  Εσάς το σκυλάκι σας πού κάνει φίκι φίκι? Εμείς του πήραμε κούκλα…

  [​IMG]


  Δύσκολες εποχές για παρθένους σκύλους. Οι σκυλίτσες είναι ακόμα πιο δύσκολες και από τις όμορφες αφεντικίνες τους. Οπότε τι κάνετε; Αφήνετε το σκυλάκι να φτιάχνεται με τα πόδια σας; Απαπα! Και να φοβάμαι να κοιμηθώ μήπως και τον πιάσουν ορέξεις το Μπούμπη βραδιάτικα και ξυπνήσω με το σκύλο καβάλα; Νιετ! Η Hotdoll θα σας λύσει το πρόβλημα. Ο σκύλος θα τη λατρέψει (με πάθος) είτε είναι το μεγάλο, είτε το μικρό μέγεθος… Βάφτηκε σε ειδικά χρώματα για να αντιλαμβάνεται πλήρως ο σκύλος την πρόκληση ενώ η ροζ τρυπούλα στο πίσω μέρος δεν είναι για εξαερισμό…  Ένα μαξιλάρι κατευθείαν από την ψαραγορά
  [​IMG]

  Πάμε να δω πόσο ξύπνιοι είστε. Τι είναι αυτό στην πάνω φωτογραφία; Τώρα μην μου πείτε ότι θα απαντούσατε «μαξιλάρι» γιατί αποκλείεται να είμαι ο μόνος βλάκας σε τούτη τη χώρα… Γιατί μόνο για μαξιλάρι δεν περνιέται τούτος ο σολομός. Όμως αν είστε λάτρης της θάλασσας (ή λάτρης του ψητού σολομού) τότε αυτό το μαξιλάρι είναι must για τον καναπέ στο καθιστικό… Κοστίζει $21 και φυσικά είναι Γιαπωνέζικη επινόηση…
  Γυάλα – γραφείο για το εργασιομανές χρυσόψαρο
  [​IMG]

  Νιώθετε σαν ψάρι μέσα στη γυάλα όταν είστε στο γραφείο; Το ίδιο και το χρυσόψαρο που τριγυρνάει μέσα στο ολοκαίνουργιο κάθε φορά γραφείο του. Γιατί σε αντίθεση με εσάς, το χρυσόψαρο, κάθε φορά που κάνει ένα γύρο, νομίζει ότι έχει έρθει σε καινούργιο χώρο εργασίας… Αυτά είναι τα καλά της μνήμης χρυσόψαρου…
 3. Ellanor

  Ellanor New Member

  LOL!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 4. sofia123

  sofia123 New Member

  lolololololololololololololololo!!!!!!!!!!!! :lol:

  Που πουλιουνται αυτα?
  Λεω να παρω ενα κουκλακι για το τσιουαουα μου!!
 5. Niva2gr

  Niva2gr Moderator

 6. Niva2gr

  Niva2gr Moderator

 7. sofia123

  sofia123 New Member

 8. sofia123

  sofia123 New Member

  Κανοντας ενα internet serf βρηκα τα εξης

  Pets Taxi
  Το pets taxi λειτουργεί βάσει ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τηλεφωνικά ή μέσω email. Επειδή το ταξί μας δε μπορεί να λειτουργήσει με τα δεδομένα ενός συνηθισμένου ταξί, το οποίο εξυπηρετεί πελάτες εντός μικρού χρονικού διαστήματος, όσο νωρίτερα κλείσει κάποιος ιδιοκτήτης ένα ραντεβού, τόσο το καλύτερο.

  Εξυπηρετεί όλη τη Βόρειο Ελλάδα, όπως τη Χαλκιδική, τη Καβαλά ή τη Φλώρινα. Το πρόγραμμα καθορίζεται σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των κατοικιδίων προς μεταφορά. Η μεταφορά περιλαμβάνει το ζώο με ή χωρίς τον ιδιοκτήτη του.

  Όταν πρόκειται για καλλωπισμό του ζώου, η παρουσία του ιδιοκτήτη δεν είναι αναγκαία. Το ζώο μπορεί να παραλειφθεί και να επιστραφεί στο σπίτι. Όταν όμως πρόκειται για επίσκεψη σε κτηνίατρο, η παρουσία του ιδιοκτήτη είναι απαραίτητη.

  Τα ζώα μεταφέρονται πάντα μέσα στα ειδικά κλουβιά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αυτό διασφαλίζει και εμάς από την συμπεριφορά του ζώου, αλλά και την ασφάλεια του ίδιου του ζώου καθώς βρίσκεται προστατευμένο εντός του κλουβιού.

  Πέραν των σκύλων και των γατιών, μεταφέρουμε οποιοδήποτε οικόσιτο ζώο χωράει στο αυτοκίνητό μας. Αυτό περιλαμβάνει τα ιγκουάνα, μεγάλους παπαγάλους αλλά και φίδια.

  Το δε διαθέτει ταξίμετρο. Το κόστος καθορίζεται ανάλογα της απόστασης και της περιπλοκότητας της περίπτωσης. Η βασική χρέωση για μεταφορά προς και από κομμωτήριο ζώων είναι 10 έως 15 ευρώ. Επιλέον χρεώσεις επιβάλονται από την αναμονή, την παραλαβή από την πόρτα του διαμερίσματος (όταν απαιτείται παρκάρισμα), το πέρασμα φίμωτρου, κλπ.

Share This Page